Öne Çıkanlar Çaycuma Bartın Polisgücü Cemal Akın Çayaaltı 2012 Yılında Yapılacak Tarımsal Destekleme Çayırlar Çağdaş Kozcağız

Günay: Başarı Allah'tandır

Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD)’ın Yönetim Kurulu Toplantısı üyeleri Salih Günay’ın ev sahipliğinde Günay Çeyiz Mağazasında gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Üyesi olduğu derneklerinin toplantısını mağazalarında gerçekleştirmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Salih Günay, “36 yıllık hayatımı bir film şeridi gibi gözümün önünden geçirdiğimde Allah’a sonsuz şükretmekten başka bir şey aklıma gelmiyor. Ticari yaşamına 1977 yılında halı işiyle başlayan babamız Reşat Günay’ın kurduğu firmamızın ticaret serüveni 14 metrekare işyerinde başlamış. Anadol pikapla yıllarca köylerimize giderek halkımıza hizmet verilmeye çalışıldı, bu uğurda ben, ağabeyim Kerem Günay ve babam Reşat Günay’la bir çok çileler de çekildi. Firmamız şimdiki bulunduğu mağazalar şeklindeki konumuna da kolay gelmedi. Babamızdan aldığımız bayrağı en iyi şekilde taşıyarak daha da ileriye götürüp gelecek kuşaklara taşımayı hedefliyoruz. Ticarette yeniliği, müşteri memnuniyetini ve kaliteyi hedefleyerek büyümemizi sürdürüyoruz. 14 metrekarelik alandan mağazalar konumuna gelinmesinde elde edilen başarı, iş ve hemen her şeyin Cenâb-ı Hakk'ın lütfu, bereketi ve inayetiyle olduğunu düşünüyorum. İnsanların başardıkları hayırlı amellerindeki hisselerinin sadece, niyet ve teşebbüse geçmekten ibaret olduğunu bütün başarıların Allah’ın inayetiyle gerçekleştirildiği unutulmaması gerekir”

DİKYURT: İŞADAMLARIMIZ BAŞTACIMIZDIR

Günay Çeyiz firmasının Bartın’da 36 yıldan beri başarılı bir şekilde faaliyetini sürdürmesinden büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt, “Bugün yönetim kurulu üyemiz Salih Günay’a ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Reşat abimizin öncülüğünde kurulan Günay Çeyiz firmasının kentimize katkıları büyüktür. Gerek istihdam gerekse de yenilikleriyle halka hizmette her geçen gün çıtasını yükselten firmanın yükselişinden gurur duymaktayız. Üyelerimiz Salih Günay ve Kerem Günay kardeşlerimizin babalarından devraldıkları bayrağı en iyi şekilde dalgalandırıp firmalarını gelecek kuşaklarına taşıyacaklarına inancımız tamdır. İşadamlarımız her zaman baş tacımızdır. Kendilerine kâr bolluğu ve başarılar diliyoruz.”dedi. BAKİAD Başkan Yardımcısı Aydemir Toksöz, Ali Kartal, Aynur Yıldırım, Cihat Çakır, Mehmet Çelikkaya, Yaşar Bahçıvan, Sabri Karaman, Ali Rıza Demirok, Adem Etyemez, Yunus Çiftçi, Salih Günay, Şükrü Yılmaz ve Genel Sekreter Hasan Önder’in de hazır bulunduğu kahvaltılı toplantı sonrasında İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal tarafından Salih Günay’a üzerinde Esmai Hüsna yazılı hediye takdim etti. Günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Goca Bartınlı 11 yıl önce

Salih Günay Egonun ve bencilliğin tavan yaptığı bir dönemde böyle bir açıklama ile ezberleri bozmuştur.Kendisini tebrik eder ticari hayatında başarılar dilerim.

Avatar
bülent 11 yıl önce

Reşat Günay, oğulları Kerem ve Salihi tanırım gerçekten günay çeyiz bu günlere kolay gelmedi tebrikler. Günay kardeşlere başarılar. Allah'tan geleni Allah yolunda harcayanları rabbim iki cihanda da yüzünü güldürür inş. hey gidi salih hey Allah yolunu açık etsin başarılar.