Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı yapıldı

Aylık olarak yapılan meslek komitelerinin toplantılarında ortaya çıkan soruların ve sorunların çözümleri için neler yapıldığının anlatıldığı toplantıya meslek komitelerinin başkanları ve üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Toksöz; “Komitelerimiz esnafımızın, sanayicimizi nabzını tutan birimlerimizdir. Bizler üyelerimizin, esnafımızın, sanayicimizin sıkıntılarını komite başkanlarımızdan ya da yönetiminden alırız. Bu sebepledir ki komitelerimiz bizim için çok önemlidir. “dedi.

Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Toksöz tarafından komitelerden soruların ve sorunların çözülmesi için neler yapıldığını gösteren raporun meslek komitesi başkanlarına ve üyelerine sunulmasıyla toplantı sona erdi.

Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Toksöz ile Meclis Başkanı Halil Çelen tarafından 2012 yılı son müşterek meslek komitesi toplantısı olması nedeniyle meslek komitesi başkanlarına çalışmalarından dolayı plaket takdim edildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.