Bartın'da 4.1 Büyüklüğünde Deprem
BARTIN'da Richter ölçeğine göre 4.1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı Deprem Bilgilendirme Servisi ön değerlendirme sonuçlarına dayanarak depremin saat 06.53'te kaydedildiğini ve merkez üssünün Bartın kent merkezi olduğunu bildirdi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü de yerin 4.5 kilometre derinliğinde olan depremin büyüklüğünü 4 olarak açıkladı.  Kentte korkuya neden olan deprem hasara yol açmadı.

BAŞKAN: 30 SANİYE SÜRDÜ

Bartın Belediye Başkanı MHP'li Cemal Akın, depremin merkez üssü Kayadibi Köyü'nün kent merkezinize 5 kilometre uzaklıkta olduğunu belirterek, "Depremi hissettik, 30 saniye sürdü. Vatandaşlarımızın çoğu uykuda olduğu için fazla panik yapıldığını düşünmüyorum. Hepimize geçmiş olsun" dedi. Deprem nedeniyle hastanelere ulaşan  bir vaka olmadığı belirtildi.

 

Ayhan ACAR (DHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bartın 10 yıl önce

susuz kalmasın :)

Avatar
hergün bıktık... 10 yıl önce

Hoparlörden Deprem anonsu yapılmadı! hayret.cenaze ilanından bıktık.artık ölmüş akrabalarıda söyleniyor rahmetlinin.bi de günün ana yayını nedir ya?

Avatar
MEHMET ŞİMŞEK @hergün bıktık... 10 yıl önce

evet hergün hoporlerden gelen gürültü kirliliğne bir dur demek lazim.1 saat katlanilacak gibi değil.sirayla milletin kulaginin .....geçiyorlar.mvekilleri bel.başk.falan.ya balik fiyatini hoporlerden veriyorlar yok böyle bişey...

Avatar
Muharrem Cakir 10 yıl önce

Bartina buyuk Gecmisolsun romanyadan selam

Avatar
kim dur diyecek 10 yıl önce

bartın köy gibi bir şehir..bu gürültülü düğünlere kim dur diyecek

Avatar
Hasan BÜYÜKCENGİZ 10 yıl önce

gelecekte deprem sonucu çok sayıda insan ölebilir ve bunu sorumlusu uygunsuz imar izinleri veren bartın belediyesidir. şimdi den söyliyeyim.

Avatar
İsmet ÇELİK 10 yıl önce

bütün şehirlerde kentsel dönüşüm yapılıyor uygunsuz binalar yıkılıyor ama ben burda bir şey göremiyorum hemde birinci derece deprem bölgesi, buranın köy olduğunu bende diyorum inanmıyorlar, burayı değil il ilçe yapmak bile günah yazık, belediye anonsları gerçekten sıkıcı saçma ben duymak istemiyorum bide banane ölenin yeğeninden kardeşlerinden saçma sapan işler işte,