Doğalgaz şirketinden açıklama var

Akmercan Batıkar şirketi tarafından yapılan açıklama:

İnternette yayın yapan Bartın info web sitesinin 11.12.2012 tarihli “Tunç, Belediye Doğalgaz çalışmalarını engelliyor“ başlıklı haberine ilişkin Doğalgaz dağıtım lisansının Sahibi Akmercan Batıkar şirketi olarak konuyla ilgili bilgilendirme yapılması gerektiği tarafımızca tespit edilmiş olup Bartın kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bartın ilinde Haziran 2012 tarihinde başlayan doğal gaz altyapı çalışmaları bugüne kadar Bartın Belediyesiyle koordineli biçimde yürütülmüştür. Bartın’ da diğer altyapı kuruluşlarının da çalışıyor olmasından dolayı gerek çevreye verilen rahatsızlığa bağlı olarak şikâyetlerin en aza indirgenmesi ve gerekse trafik problemlerinin yaşanmaması amacıyla belediyenin koordinesinde belirli bir çalışma disiplini oluşturulmuştur. Bu çalışma disiplini gereği ve dönem olarak da kış aylarına girmiş olmamız sebebiyle yatırımımızı yavaşlatarak, tüm hazırlığımızı Mart 2013 sonrasına göre yapmaktayız.

Bu hazırlığın ilk adımı olarak da Bartın Belediyesi ile Kasım 2012’ de Başkanlık Makamında yaptığımız toplantıda yapımı konusunda görüş birliğine vardığımız sokakların listesi belediyeye yazılı olarak bildirilmiştir. Kış koşulları sebebiyle çevreye daha fazla zarar vermemek için daha dar alandaki eksik kalan bağlantıların yapımına ve yapımı tamamlanan hatların test işlemlerine başlanarak test sonrası hat üzerine konulması gereken vanaların montajları için çalışmalarımız devam edecektir. Mart 2013 tarihinden sonra da kapsamlı olarak yeniden altyapı yatırım çalışmalarına Bartın Belediyesi koordinasyonunda devam edilecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rasyonel bartınlı 11 yıl önce

doğalgaz çalışmalarının devam etmesi gerçekten önemli haber sevindirici çünki bartında kirili havayı solumak istemiyoruz emeği geçen herkesten Allah razı olsun deriz

Avatar
Asu Ç. 11 yıl önce

Doğalgaz Şirketinin verdiği cevap Kapak oldu mu? diye merak ettim.

Avatar
muhammet aydın 11 yıl önce

peki şimdi ne olacak? farklı beyanatlara ne gerek var, asıl geldi doğrusu geldi,,,

Avatar
KEMERLİ 11 yıl önce

ana yolları anladık da,mülkiyet sınırları içerisindeki masraflardan kim sorunlu olacak ?bunu da açıklık getirilerse iyi olur.

Avatar
necmi yıldırım 11 yıl önce

sayın akp il taşkilatı başınızdaki sayın vekil bu size acaba yanlış yazı yazmak yalan yazı yazmak gerçekten kapak oldumu diye merak etmek lazım,bu kapakları harcamayalımda mavi kapak kampayasına katılalım

Avatar
osman usta 11 yıl önce

Her zaman her şeyin en iyisini isteriz.Hem temiz hava hem de yollarımız hiç bozulmasın deriz. Ama kazmadan boruları döşemeden olmazki.
Benim anlayamadığım bu işi alan müteahhit yolları kazdıktan sonra eski haline getirip teslim etmek şartıyla bu işi almıyor mu? ya da belediye ile anlaşıp hemen tamirat yapılamaz mı?

Avatar
bartınlı 11 yıl önce

eee sayın vekil şimdi ne olacak tabiki hiç bir şey olmayacak .siyaset yapacaksan adam gibi yap sayın vekil ona buna çamur atarak siyaset yapma tabiki sen bartınlı olmadığın için bunu anlayamazsın bartının en büyük şanssızlığı istanbuldan gelip bartından millet vekiyli olmanızdır buda gelir buda geçer fakat iftiracı olduğunuz yine meydana çıktı

Avatar
bartınlı 11 yıl önce

Sayın vekil sen olmasaydın Ak Parti Bartında seçimi 2-0 alırdı. Sen bartın'ın en büyük talihsizliğisin..