Filyos Bartın'a Bağlansın !

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesine bağlı Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, iddialı açıklamalarda bulunarak hem siyasileri hem de sivil toplum örgütlerini eleştirdi.

Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, beldelerinde yaptığı atılımların ardından ikinci Amasra olma yolunda büyük adımlar attıklarını söylemişti. Başkan Ömer Ünal bu kez ise farklı bir açıklamada bulunarak Filyos’un ikinci bir Amasra olabilmesi için Bartın’a bağlanması gerektiğini söyledi. Filyos’un Bartın’ın sınırları içerisinde olması durumunda ikinci bir Amasra’nın ortaya çıkabileceğini belirten Başkan Ömer Ünal, Zonguldak sınırları içerisinde olduğu için bir ilerleme yaşanmadığını söyleyerek, ‘Zonguldak il sınırları içerisinde ne ikinci bir Amasra olur ne de başka bir şey olur! Zonguldak’ta hiç bir şey olmuş! Zonguldak artık ölmüş, kimseden artık çekincem yok’ dedi.

Öte yandan ölüm yolu olarak tabir edilen Türkali-Filyos yolunda geçtiğimiz günlerde meydana gelen kaza sonucu iki genç hayatını kaybetmişti. Bu yolun yapılması için Zonguldak halkının birlikte hareket etmesi gerektiğini belirten Ömer Ünal, kimsenin iş yapma peşinde olmadığını belirterek siyasilere göndermede bulundu.

‘FİLYOS İKİNCİ AMASRA OLAMAZ’

Filyos’un ikinci Amasra olamayacağını belirten Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal şunları söyledi: “Filyos ikinci Amasra olamaz. Filyos Bartın’a bağlanırsa ikinci Amasra olur! Zonguldak’ta kalırsa olmaz! Filyos Bartın sınırları içerisinde olsaydı ikinci Amasra olurdu, ancak Filyos’un bir şanssızlığı var Zonguldak’ın sınırları içerisinde kalmış. Zonguldak il sınırları içerisinde ne ikinci bir Amasra olur ne de başka bir şey olur! Zonguldak’ta hiç bir şey olmuş! Zonguldak artık ölmüş, kimseden artık çekincem yok.”

‘KİMSE İŞ YAPMA PEŞİNDE DEĞİL!’

Zonguldak’ta kimsenin iş yapma peşinde olmadığını açıklayan Ömer Ünal: “Bir Belediye Başkanının Filyos yolunu yapma gücü yoktur. Bunu Ulaştırma Bakanlığı yapacak. Ulaştırma Bakanlığını Zonguldak sıkıştıracak. Zonguldak ne yapıyor? Kendi işleri olduğu zaman birileri Bakanlığın peşinde koşuyor. Benim kimseden korkum yok. Böyle önemli projeler olduğu zaman da meydanda kimseler yok. Neden? Bunun için uğraşmak lazım, birileri ile kötü olmak lazım, laf söylemek lazım. Laf söylerlerse araları açılır! Ondan sonra kendi işini yapmaz diye herkes kenara çekiliyor. Ondan sonra da burada insanlar ölüyor. Kimse iş yapma peşinde değil! Artık yetti, bu işin dönüşü yok. Zonguldak’ta millet mikrofonu bulduğu zaman konuşuyor. Beni ilgilendirmez, Bakan ya da milletvekili bana kızmasın diyenler var. Tekrar söylüyorum.  Zonguldak bu sendikalarla, bu sivil toplum örgütleriyle, bu siyasetçileriyle bir yere gidemez” dedi.
Haber: Demirmedya

Anahtar Kelimeler:
AmasraÇaycumaFilyos
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hüseyin 8 yıl önce

ah başkan ah...bartın bir kirazlıköprü barajını 20 senedir bitiremeyen bir yer. becerip bartın çayını turizme açamayan, bırak turizmi üzerine bir köprü yapamayan, şehir içinin her sabah galericilerin araba yıkadığı köpüklü sulardan geçilemediği bir yer. siz eğer bağlanacaksanız kayseriye trabzona antalyaya falan bağlanın. dünyanız değişsin...

Avatar
Nuri ÇELEBİ 8 yıl önce

halkı referanduma gitsin.kabul edilirse neden olmasın.biz bartınlılar olarak canı gönülden kabul ederiz.

Avatar
Bartınlı 8 yıl önce

bartın halkı ve çaycuma ,saltukova,filyos yörelerinin halkı aynı şiveyi aynı kültürü paylaşır. bize daha yakın hisseder alış verişini bartından yapar hastaneye bartına gelir , çaycuma bölgesine kadar insanlar bartını daha yakın görürler. bence çok olumlu bir yaklaşım ve olması gerekendir. i̇nşAllah vekilllerimiz bu olaya sahip çıkar

Avatar
ilginç 8 yıl önce

bati karadeniz oldukça ilginç bir yer. filyostan önce bartınlıların zamanında veya şimdi filyos hatta çaycumayı alması lazım. bir tarafta 50 bin kişilik ilçeden bozma il, diğer tarafta bartını tam bir şehir yapacak çaycuma ve hatta cide.

Avatar
sdsdfs 8 yıl önce

çaycuma bartına bağlansın

Avatar
Celil 8 yıl önce

Fılyosta postane. Banka olmasa tam köy olacak.fılyos kım Bartın olacak bunlar hayal başkan. Artık fılyos halkı bile inanmak bile istemiyor. Tabiki fılyos gelişsin.para dönsünkı esnaf da kazansın. Ama ne yazık fılyos her sene gerı gidiyor. İnsAllah başkan fılyosu turizm yaparkı fılyos gelişir.

Avatar
hasan kıvanç 8 yıl önce

iktidarı eleştiriyoruz ama bartın milletvekili yılmaz tunç bartında on numara milletvekilliği yapıyor.

Avatar
Mustafa Sakar 8 yıl önce

Ah Filyos!
Hiç bir sosyal aktivite alanı yok..
Spora yönelik hiç bir atılım yok...
Esnafı qeliştirmeye yönelik hiç bir atılım yok....
Filyosa kimse qelişmek kelimesini kullanmasın,
Çünkü filyos qerilemeyi hakediyor, nitekimde su anda o yönde qeriliyor..
2 ay yazımız var.. Tek sosyal aktivitemiz düqünlerimiz...
Baska da hiç bir sey yok...