Meteorolojiden Sel Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bartın'da devam eden yağışların yarın artarak devam edeceği ve ani sel, su baskınlarına karşı vatandaşlar uyarıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "Bartın çevrelerinde halen devam eden sağanak yağışların, gece saatlerinde etkisini artırarak yarın (Pazartesi) kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, ağış anında kuvvetli rüzgar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." denildi.

Başlama-Bitiş Zamanı: 07.05.2018 00:00-07.05.2018 18:00
Hadisenin Şiddeti: Kuvvetli Yağış
Oluşması Muhtemel Riskler: Ani Sel - Su Baskını - Ulaşımda Aksamalar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahBartın 6 yıl önce

fakat yukarı çarşıdan aşağı iniş yolu tıkır tıkır bitmiş durumda yine belediye ihale yapsada birileri para kazansa, sonracıma kanlıırmaktan doğal gaz geçti yollar takır tukur ve o logar kapakları yokmu hepsini hissediyoruz giderken inanılmaz bir mühendislik harikası her geçtiğimde yapanlar aklıma geliyor. ara sokakları söylemeye gerek var mı bilmem orduyeri tarihi köprü altı yalıya giderken hendekler oluşmuş kimse iki kürek mucur atayım demiyor demirciler mahallesi içler acısı patates tarlası olmuş yollar çeşmede sular saatlik anlıcanız hizmet süper o halde sahneye çıkıp oy istemeye devam diyoruz. başarılarınızın devamını dileriz...