Öne Çıkanlar BAKKA Emine KOÇOĞLU Ulus Kurucaşile Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Filiz Fırat Ali Çınar

Nisan Ayında Kar Sürprizi

Bartın'ın yüksek kesimleri Nisan Ayı'nda kar sürprizi ile beyaza büründü. Çiftçiler zirai dona karşı uyarıldı.

İlgili Foto Galeriye Git

BARTIN'ın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu.Meteorolojiden yapılan kar uyarısı, dün sabah saatlerinden itibaren orman köyleri ve yaylalar, beyaza büründü. Bartın kent merkezine yağmur etkili olurken, yüksek kesimlerde ise sıcaklığın sıfırın altına düşmesiyle kar yağışı başladı. Ulus ilçesine bağlı Kumluca Gezen Yaylası, Çubuklu köyü, Hasankadı, merkeze bağlı Arıt  köylerinde etkili olan kar yağışı ile her yer beyaz örtü ile kaplandı.

Orman köyleri ve yaylalarda kar yağışı ile muhteşem bir güzellik ortaya çıktı.

ZİRAİ DON UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü zirai don uyarısı yaptı. Açıklamada; "20 Nisan Cumartesi, 21 Nisan Pazar, 22 Nisan Pazartesi ve 23 Nisan Salı sabahına kadar, tarımsal faaliyetin olduğu bölgelerimizden İç Ege, Göller Yöresi ve İç Anadolu Bölgesi ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde hafif, yüksek rakımlı yerlerinde ise orta kuvvette zirai don riski bulunmaktadır. Yetkililerin ve çiftçilerimizin gerekli tedbirleri almaları ve don durumu hakkında daha detaylı bilgi almak için en yakın meteoroloji müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir." denildi.

Anahtar Kelimeler:
HasankadıKumlucaArıtUlus
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.