Öne Çıkanlar BAKKA Ulus Kurucaşile Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Filiz Fırat Emine KOÇOĞLU UEFA

SGK İl Müdürlüğüne yeniden Öztekneci atandı

SGK Bartın İl Müdürüyken geçen sene Ankara’ ya atanan Ekrem ÖZTEKNECİ’nin Bakanlığın oluru ile tekrar Bartın SGK İl Müdürü olarak atamasının yapıldığı gelen bilgiler arasında.

İlk görevine Zonguldak SSK il müdürlüğünde başlayan Ekrem ÖZTEKNECi, 10.04.1997 yılında SSK kurumunun ilk defa Bartın’a kurulması ile birlikte memur olarak atandı. Bartın Sosyal Güvenlik Kurumunda memur, şef ve müdür yardımcısı olarak çalıştı. Müdür yardımcılığı görevinde iken terfi ederek 349.045 nüfuslu BATMAN Sosyal Güvenlik Kurumuna Müdür olarak ataması gerçekleşti. Daha sonra 2010 yılında Bartın SGK İl Müdürlüğü görevine atanmıştı. Arıt Beldesi’nin Söğütlü Köyünden olan Ekrem ÖZTEKNECİ Bartın’a Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü olarak yeniden atandığı öğrenildi.

H.Karaman

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ademoğlu 12 yıl önce

Bartın için hayırlı hizmetler yapmanızı dilerim.Rabbim utandırmasın