Özellikle Bartın'ın Ulus ilçesi girişinden Ulus Devlet Hastanesi'ne kadar olan kısımda yer yer çapı 1m.'yi geçen çukurlar oluştu. Konu ile ilgili tepkilerini dile getiren vatandaşlar, araçlarının büyük zarar gördüğünü, kişisel zararın ötesinde bunun bir milli servet olduğunu belirttiler. Yetkililerin küçük maliyetlerle bu zararı durdurabileceği konusunda görüş bildiren duyarlı vatandaşlar, ayrıca bu kesimde yaya kaldırımı olmamasından dolayı yayaların, özellikle okula giden çocuklarının büyük risk altında olduğunu belirttiler.
Ulus'un yolları patates tarlası
Batı Karadeniz bölgesinde, özellikle Bartın ve çevresin zorlu geçen kış şartlarından dolayı bazı yollar adeta patates tarlasına döndü.
03 Mart 2012 Cumartesi 15:55

Ulusun girişinden okul önüne kadar olan kısımda kaldirim gerekli.ilköğretim ogrenncileri yolda yuruyorlar.sehrin icinde muhtelif yerlerde cok derin cukurlar var.sanayi yolu ve terminal gercekten cok kotu.kaldırım ve yol bakımı sart.