Yıldız, güven tazeledi

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Olağanüstü Genel Kurulu’nda Bartınlı Av. Rıdvan Yıldız yeniden Genel Başkan seçildi.

Türkiye’nin genç ve dinamik tüketici derneği olan Tüketici Sorunları Derneği TÜSODER, Olağanüstü Genel Kurulu Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yapılan genel kurul toplantısında Yıldız, yeniden Genel Başkan seçildi.

Yeni yönetim kurulunda; bir önceki dönemden Kerem Ateş, Muammer Mutlu ve Hatice Kolçak yer alırken Türkiye’nin önde gelen iş kadınlarından Derya Ateş Bozovalı, İş Güvenliği Uzmanı Deniz Öner, Kağıthane Belediye Başkan Danışmanı, Kadastro Mühendisi Emin özkan, GENÇ RİDEF Başkanı Av. Süleyman Türüt, Türkiye’nin önemli bilişim uzmanlarından Hamza Şamlıoğlu, Genç ve Başarılı Avukatlar Büşra Evren ve Aybüke Taşdemir yer aldı.

Daha önce Aydın Ağaoğluna’na verilen “ONURSAL BAŞKANLIK” sıfatı da kaldırıldı.

Derneğin adına açıklama yapma yetkisinin sadece YÖNETİM KURULUNA ait olduğu bunun dışındaki şahısların Yönetim Kurulu’nun bilgisi olmadan açıklama yapma yetkisinin olmadığı noktasın yeni yönetim tarafından karar alındı.

Hemşehrimiz Rıdvan Yıldız'a ve Yönetim Kuruluna görevlerinde başarılar dileriz.

Yalçın ÇELEN / bartin.info

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.