Bakan Erdoğan BAYRAKTAR açıklama yapmış. İstanbul'a 1.500.000 nüfuslu uzay şehir kuracaklarını söylemiş. Karbon emisyonu düşük olacakmış.

İçine kimi getirmeyi düşünüyorsunuz Sayın Bakan? İsviçre'lilerimi yoksa Belçika'lıları mı?

İstanbul'da nasıl karbon emisyonu düşük olur bir türlü anlamış değilim. Ayol biz arabamız ile kenefe giden bir milletiz. Sayın Bakan Türklerin olduğu yerde emisyonu düşüremezsiniz.

Bu uzay şehirde yaşamak isteyenlerin HİBRİT araç kullanma zorunluluğu varmış birde. Eee artık Ebru ŞALLI'yıda Belediye Başkanı yaparsınız. Her gün burada yaşayanlara PLATES yaptırır. Yat kalk, yat kalk... Uzay şehri hadi 2-3-4...

***

Hayri KOZAKÇIOĞLU intiharı Türkiye'de bir ilk. Bence KOZAKÇIOĞLU protesto intiharı yaptı.

Neden mi? 90'lı yıllara bir bakın. Tansu Çiller, KOZAKÇIOĞLU, OHAL... Bölgede yapılanlara bakın.

Hayri KOZAKÇIOĞLU'nun suçlandığı işkence dosyalarını ve diğer şeyleri bir düşünün.

Ve bir de günümüzde yapılanlara bir bakın. Burada ne düşündüğünü bilemiyorum tabiki. İki türlü düşünmüş olabilir. Biz güneydoğu'da tamamen yanlış politikalar izledik. Yaptığımız herşey yanlıştı. Bununla ilgili bir daha ne bir hesaplaşma içine girmiş olabilir.

Ikincisi bizim yaptığımız tamamen doğruydu. Şimdi neler yapılıyor Apo'ya yapılan ayrıcalıklar, doğuya getirilmesi gereken yenilikler.

Hayri KOZAKÇIOĞLU'nun yaşamdan sıkıldığı için intihar ettiğini düşünmüyorum. Sonuçta alın yazısı demekten başka bişey yok.

***

MÜSİAD Ekonomi Basını Başarı ödüllerini almak için Ankara'dan İstanbul'a uçakla giden Ekonomi Bakanı Zafer ÇAĞLAYAN çok ilginç bir açıklama yapmış.

Bakan ÇAĞLAYAN'ın açıklaması şöyle. Türk Hava Yolları'na hakkımı helâl etmiyorum demiş. Nedeni de şu. Uçak 40 dakika rotar yaptığı için.

Buradan da şu sonuç çıkıyor ortaya. THY'de grev yok deniyor ya. Bakan bey bu yalanı ortaya çıkarmış oldu bu arada. Demek ki, grevler devam ediyor.

O zaman, Ekonomi Bakanı Zafer ÇAĞLAYAN grev yoktur diye yalan haber yapan medya kuruluşlarına da hakkını helâl etmemesi lazım diye düşünüyorum.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
son tespit 11 yıl önce

çok şahane bir tespit... şayet bir bakanın uçağı 40 dk gecikiyorsa hele ki bu bakan akp nin gösteriş, şatafat, lüks kültürü ile yoğrulmuş bir bakanı ise... normal uçak seferlerini düşünemiyorum. bir arkadaşım kabin memurluğu mülakatlarını geçmiş 3 aylık kursa katılmıştı geçenlerde... 3 ay sürecek kursu her ne hikmetse 1 aya indirmişler... ve normalde ota b.ka bahane bulan kurul boy, görünüm, eğitim ve yabancı dil kriterleri gibi bir çok kriteri aşağıya çekmiş. ve normal rakamın 4 katı bir kursiyer kabul etmiş. haliyle eğitiminde hem toplam süresi hemde saatleri kıslatılmış... maksat thy ye kalifiye, iyi eğitilmiş, donanımlı !!!! personeller yetiştirmek... üstelik sendikanın talep ettiği zamları kabul etmeyip mevcut personelin neredeysse 1,5 katı maaşla personel almak... eeee devlet açmış musluğu messinin, ronaldonun paraları nasıl ödenecek...