Bartın EMITT'e Tel Kırma Defilesiyle damga vuracak

24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü Fuar Merkezinde Uluslararası EMİTT Turizm Fuarı'nda Bartın Valiliği öncülüğünde Bartın Belediyesi, Bartın Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İlçe Kaymakamlıkları, Bartının diğer belediyeleri ile Sivil Toplum Kuruluşları ve Bartınlı el sanatçıları yer alacak.

Bu yıl ilk kez EMİTT Fuarında (TÜYAP) 24 Ocak 2013 günü saat 15'te İstasyon Sanat Akademisi ile birlikte Bartın'ın özgün eserlerinden olan ' BARTIN İŞİ ( TEL KIRMA) DEFİLESİ' yapılacak. Defile TÜYAP da büyük salonda deneyimli kıyafet sunucuları tarafından kareografi ve müzik eşliğinde yapılacak. Türk el sanatları arasında seçkin bir yeri olan BARTIN İŞİ (Tel kırma) sanatına ilgi duyanlar ile Bartınlı hemşehrilerimizi ve Bartın severleri bu ilginç defileyi izlemeye davet ediyoruz.

EMITT’e ücretsiz giriş bir tık, ulaşım bir Akbil maliyetinde.


2013 EMITT Fuarı’na ücretsiz giriş için online davetiye almak yeterli

fuardavetiyesi.com sitesinden online davetiye alanlar 2013 EMITT Fuarı’na ücretsiz giriş yapacak. Metrobüs hattıyla bu yıl ulaşım da TÜYAP Beylikdüzü’ne çok daha kolay olacak. Mecidiyeköy’den metrobüsle EMITT Fuarı ulaşmak sadece 50 dakika sürecek.

24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında TÜYAP’ta 17. kez düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT‘e ücretsiz katılım için fuardavetiyesi.com sitesini tıklayıp davetiye almak yeterli olacak. Ulaşım ise metrobüs hattı sayesinde çok daha kolaylaşmış durumda bulunuyor. TÜYAP Beylikdüzü‘nde düzenlenecek 2013 EMITT Fuarı‘na metrobüsle ulaşım sadece 50 dakika sürecek.

Dünyanın ve Türkiye’nin görülmeye değer turizm beldelerini yakından tanımak isteyen herkesi 2013 EMITT Fuarı‘na davet ettiklerini ifade eden Ekin Fuar Direktörü Hacer Aydın, fuara ücretsiz giriş yapmak isteyen ziyaretçilerin fuardavetiyesi.com sitesini tıklayarak online davetiye almalarının yeterli olacağını belirtiyor. EMITT’e tek vasıtayla ve kolayca ulaşmanın mümkün olduğunu da dile getiren Aydın, TÜYAP Beylikdüzü‘ne ulaşmak için Mecidiyeköy’den aktarmasız metrobüs hattının 50 dakika sürdüğünün altını çiziyor.

Dünyanın 5. büyük fuarı

Dünyada ve Türkiye’de turizmde öne çıkmak isteyen beldeler, kalkınma ajansları, turizm firmaları ve sektör profesyonelleri her yıl EMITT Fuarı‘nda düzenli olarak boy gösteriyor. 2013 yılında çok daha geniş katılımla yeni bir rekora imza atmaya hazırlanan EMITT Fuarı‘na 2012 yılında dünyanın 62 ülkesi ve Türkiye’nin 150 şehir ve turizm beldesinden katılım gerçekleşmiş, 60.500 m2 fuar alanını 4.500 uluslararası katılımcı, 57.000 profesyonel ve 71.000 tatilci ziyaret etmişti. 2011 yılına kıyasla toplam ziyaretçi sayısında yüzde 12 oranında artış gerçekleşmişti.

EMITT Fuarı: EMITT Fuarı ilk kez 1997 yılında İstanbul’da TÜYAP Tepebaşı Fuar Merkezi’nde Voyager – Uluslararası Turizm ve Tatil Fuarı adıyla gerçekleştirildi. 1998 yılında Voyager adıyla gerçekleştirilen fuar üçüncü yılına girerken hızla büyüdü ve 1999’da TÜYAP Beylikdüzü’ne taşınarak 4 salonda 7000 metrekarelik bir alanda gerçekleştirildi. Fuar, 1999 yılından bu yana EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı adıyla düzenlenmektedir. Bölge ülkelerinden ve uluslararası turizm camiasından büyük ilgi gören EMITT Fuarı, yalnızca katılan ülke sayısı, kurulan stand ve alan olarak büyümekle kalmadı, Türkiye turizm sektörünün aynası oldu. Birçok ilke imza atan EMITT Fuarı, 15 yıl içinde Avrupa’nın en büyük 5. Turizm Fuarı olmayı başardı. Fuar, önümüzdeki dönemde gerek yurtdışı gerekse yurt içinde farklı projeleri hayata geçirmeyi planlamaktadır. 2009 yılında dünyanın önde gelen fuar kuruluşlarından biri olan ITE Group PLC ile işbirliğine giden Ekin Fuar A.Ş., güçlenerek daha da büyüyen EMITT Fuarı ile hedefleri yolunda kararlılıkla ilerlemeye devam ediyor

Turizm sektörünü EMITT heyecanı sardı

24-27 Ocak 2013’te 17′ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, yerli ve yabancı turizm firmalarından yoğun ilgi görüyor. 2013 EMITT Fuarı’nın 70 ülkeden 4500 katılımcıyla
yeni rekor kırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında TÜYAP’ta 17. kez düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, katılımcı sayısı itibariyle her yıl yeni bir rekora imza atıyor. Dünyanın 5′inci büyük turizm fuarı konumuna ulaşan EMITT’e, 2012 Ekim ayı itibariyle 70 ülkeden 4500 yerli yabancı turizm şirketi katılım için başvuru gerçekleştirdi. EMITT Fuarı, 2012 yılında da Türkiye ve dünyadan geniş katılıma sahne olmuş ve 128 bin ziyaretçiyle önemli bir başarı gerçekleştirerek yine rekor katılıma sahne olmuştu.

Dünya turizm sektörü EMITT’te boy gösteriyor


2013 yılında çok daha geniş katılımla yeni bir rekora imza atmaya hazırlanan EMITT Fuarı’na 2012 yılında dünyanın 62 ülkesi ve Türkiye’nin 150 şehir ve turizm beldesinden katılım gerçekleşmiş, 60.500 m2 fuar alanını 4.500 uluslararası katılımcı, 57.000 profesyonel ve 71.000 tatilci ziyaret etmişti. 2011 yılına kıyasla toplam ziyaretçi sayısında yüzde 12 oranında artış gerçekleşmişti.

Dünyada ve Türkiye’de turizmde öne çıkmak isteyen beldeler, kalkınma ajansları, turizm firmaları ve sektör profesyonelleri her yıl EMITT Fuarı’nda düzenli olarak boy gösteriyor. Ekin Fuar Direktörü Hacer Aydın, EMITT’in uluslararası alanda en saygın turizm fuarları arasında yer aldığını ifade ederek, fuarın ülkelere, turizm beldelerine ve firmalara büyük katma değerler sağladığının altını çiziyor. Fuara katılım için rekor başvuru ile karşılaştıklarını belirten Aydın, EMITT Fuarı’nın 2013 Ocak ayında yeni bir katılımcı rekoru kıracağının şimdiden belli olduğunu müjdeliyor.

EMITT Fuarı: EMITT Fuarı ilk kez 1997 yılında İstanbul’da TÜYAP Tepebaşı Fuar Merkezi’nde Voyager – Uluslararası Turizm ve Tatil Fuarı adıyla gerçekleştirildi. 1998 yılında Voyager adıyla gerçekleştirilen fuar üçüncü yılına girerken hızla büyüdü ve 1999’da TÜYAP Beylikdüzü’ne taşınarak 4 salonda 7000 metrekarelik bir alanda gerçekleştirildi. Fuar, 1999 yılından bu yana EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı adıyla düzenlenmektedir. Bölge ülkelerinden ve uluslararası turizm camiasından büyük ilgi gören EMITT Fuarı, yalnızca katılan ülke sayısı, kurulan stand ve alan olarak büyümekle kalmadı, Türkiye turizm sektörünün aynası oldu. Birçok ilke imza atan EMITT Fuarı, 15 yıl içinde Avrupa’nın en büyük 5. Turizm Fuarı olmayı başardı. Fuar, önümüzdeki dönemde gerek yurtdışı gerekse yurt içinde farklı projeleri hayata geçirmeyi planlamaktadır. Dünyanın önde gelen fuar kuruluşlarından biri olan ITE Group PLC, 2009 yılında Ekin Fuar A.Ş. ortakları arasına katıldı. www.emittistanbul.com

ücretsiz davetiye

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.