Öne Çıkanlar BAKKA Emine KOÇOĞLU Karabük Ulus Kurucaşile Zonguldak Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı

Tiyatro gösterisi ERTELENDİ

Bartın Belediyesi'nce tiyatro severlere ücretsiz tiyatro gösterisi sunulacak.

Volkan Saraçoğlu'nun yazdığı ve Sinan Bengier'in yönettiği İzmir Şehir Tiyatrosu'nun "İşte Budur" isimli oyunu Bartın'da sahnelenecek. Bartın Belediyesi'nce tiyatro severlere ücretsiz tiyatro gösterisi sunulacak. Bartın Belediyesi'nin organizasyonunda 18 Şubat Cumartesi saat 19.30'da Bartın Kültür Merkezi'nde sahnelenecek olan oyunda Sinan Bengier, Volkan Saraçoğlu, Tuncay Gürel, Ferda Çakırel, Uğur Demirezen, Tolga Güleryüz, Ayşegül Aktaş rol alırken, oyunun ses-ışık tasarımını Mustafa Ömeroğlu, dekorunu da Hakan Fidan ve Ergin Güleryüz yapıyor.

18 Şubat Cumartesi günü ayrıca saat 13.00 ve 14.00'de çocuklara yönelik Karagöz-Hacivat oyunu sahneleyecek olan İzmir Şehir Tiyatrosu'nun oyunları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Cemal Akın "Bartın Belediyesi Şehir Tiyatrosu 200 civarında kişiye drama ve tiyatro eğitimlerini sürdürürken, bir taraftan da zaman zaman tiyatro topluluklarını Bartın'a getirip, halkımıza ücretsiz tiyatro oyunu seyrettiriyoruz. İzmir Şehir Tiyatrosu da gündüz çocuklarımıza, akşam da yetişkinlere yönelik oyun sahneleyecek. Belediyemizin kültür hizmeti olan bu etkinlik halkımıza ücretsiz sunulacak. Tiyatro oyununu izlemeye tüm çocuklarımızı ve halkımızı davet ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.