Kırgın Çiçekler'den Sonra Katilin Kızları

Son olarak 'Kırgın Çiçekler' dizisinde canlandırdığı 'Kemal' karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Cansu Fırıncı, yeni sezonda Kanal D'de yayınlanacak olan Katilin Kızları dizisinde yer alacak.

İlgili Foto Galeriye Git

Kaş'ta yaptığı yaz tatilinin ardından Temmuz ayında memleketi Bartın'a gelen Cansu Fırıncı, Kozcağız Beldesine bağlı Uluköy'deki çiftliğinde ailesiyle birlikte vakit geçirirken, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafına "Rol de oynarım ot da temizlerim" notu eklemişti.

İlk tiyatro hocası Bartın Belediyesi genel sanat yönetmeni Zafer Gecegörür'ü de ziyaret eden başarılı oyuncu, geçen sezon ATV'de yayınlanan Kırgın Çiçekler'deki Kemal rolüyle dikkatlerini üstüne toplamıştı. Diziden ayrılan oyuncu yeni sezonda yeni sezonda Kanal D'de yayınlanacak olan Katilin Kızları dizisinde yer alacak.

Kanal D için önümüzdeki günlerde çekimleri başlayacak olan dizide 'Çetin' adlı kötü bir karakteri canlandıracak olan Cansu Fırıncı, yapımcılığını Süreç Film'in, yönetmenliğini Mesude Eraslan'ın, senaryosu da Zülküf Yücel'e ait olan 'Katilin Kızları' dizisinde; Fikret Kuşkan, Tuvana Türkay, Elifcan Ongurlar, Ahsen Eroğlu, Sibel Taşçıoğlu, Numan Çakır, Ülkü Duru, Özgün Çoban, Serdar Özer, Anıl Tetik, Hakan Yufkacıgil, Meltem Gülenç ve Aslı İçözü ile birlikte rol alacak. Fikret Kuşkan ve Tuvana Türkay'ın başrolde olduğu dizide, katil bir baba ve dört kızının hayat hikayesi konu edilecek.

Şu sıralar rolden role girdiği tek kişilik oyunu Taranta Babu ile 7 Ekim'de Kadıköy Moda Sahnesi'nde tiyatro severlerle buluşacak oyuncu, 6 Ekim'de sinemalarda vizyona girecek Babam filminde de rol alıyor. Sanatçı ayrıca Ev Kira Semt Bizim sinema filminde de rol alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.