Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan

Hergün'e kutlama ziyaretleri

YEREL BASIN DESTEKLENMELİ

Ziyaretinde yerel basının önemine de dikkat çeken Dernek Başkanı Süleyman Karaman, yerel gazetelerin maddi ve manevi zorluklar içerisinde güç koşullarda yayın yaptığını belirtti. Yerel gazetelerin toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp; aynı zamanda devletle toplum arasında köprü vazifesi gören önemli kuruluşlar olduğunun altını çizen Karaman, bu sebeple yerel basın her zaman desteklenmelidir dedi.

HERGÜN, BAŞARILI BİR GAZETE

Başarılı bir gazete olarak nitelendirdiği Hergün’e bundan sonraki yayın hayatında başarılar dileyen Dernek Başkanı Karaman, 7 Ekim 2009 tarihinde kurulan Hergün’ün ilkeli ve doğru habercilik anlayışından taviz vermeden mesleğin itibarını korumaya çalıştığını da söyledi. Süleyman Karaman “Başta Gazete Sahibi Ayşe Özgündoğdu ve Yazı işleri Müdürü Nihal Çınçın olmak üzere Bartın Hergün gazetesine emeği geçen herkesi kutlar, başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

HERGÜN’E HOŞ GELDİN SELMAN

Ziyaret sırasında yapılan sohbette kentin gündemi ve Bartın’daki yerel basının durumu da konuşulurken, Dernek Başkanı Süleyman Karaman, Hergün ailesine yeni katılan Selman Gökcan’a yeni görevinde başarılar diledi.

Tunç'dan kutlama mesajı

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, gazetemizin kuruluş yıldönümünü kutladı. Tunç'un mesajı şöyle: "Bartın ilimizde, yerel gazetecilikte önemli yeri olan, Bartın halkını ve internet sitesi ile de Bartın dışındaki herkesi doğru bilgilendirmek için çalışan Hergün Gazetesinin 3. yılının hayırlı olmasını diliyor, daha nice yıllar yayın hayatını sürdürmesini temenni ediyorum. Gazetenin tüm yazar, muhabir ve çalışanlarına selam ve saygılarımı sunuyorum."

AK Parti'den kutlama ziyareti

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Aldatmaz ve Hasan Aydın, gazetemize kuruluş yıldönümü ziyaretinde bulundu. Ziyaretleri sırasında konuşma yapan Hasan Aydın, gazetemizin kalitesinin tartışılmaz olduğunu belirterek, başarılarımızın devamını diledi. Aldatmaz ise, büyük emeklerle gelinen bu günlerin daha güzellerini görmemizi dileyerek, "Gazeteciliğin mutfağında görev almanın ne kadar zor olduğuna tanıklık ettiğini kaydeden Güney, "Sizler Bartın'ımızın geleceği uğruna çalışan insanlarsınız. Yetkililerin göremediklerini gösterip, halkın sesine tercüman olan kişilersiniz. Bu kutsal görevinizde her daim destekçiniziz. Her konuda fikir alışverişlerimizi aksatmadan sürdürmeye devam edeceğiz. Partim ve şahsım adına yeni yaşınızı kutlar, nice yıllar Bartın için çalışmanızı dilerim" şeklinde konuştu.

Kabarık başarı diledi

22. Dönem Bartın Milletvekili İbrahim Kabarık, Gazetemizin 4. kuruluş yılında ziyaretimize geldi. Kabarık, yaptığı konuşmada, kentin geleceğine ışık tutma adına başarılı çalışmalarımızın devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.