Öne Çıkanlar Kurucaşile BAKKA Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Filiz Fırat UEFA Karabük Ulus

Ulus'a Hasta ve Yaşlı Bakım Kursu açılıyor
FOTO GALERİ

Ulus ve Köylerine Hizmet Derneği'nden yapılan açıklama:

Programa Bartın İl sağlık Müdürü Dursun Koç, Proje sorumlusu Yeşim Tutumlu, İl Encümeni Musa Gürüz, AKP İlçe Başkanı Mustafa Kuru, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Necati Akman, Daire Amirleri ve Kurs Hakkında bilgi almak isteyen kursiyer adayları katıldılar.

Dernek Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Soner Yılmazın sunumunu ve açılış konuşmasını yaptığı programda derneğimizin kuruluş tarihi,amacı ve gerçekleştirdiği faaliyetler katılımcılara tanıtıldıktan sonra proje sorumlusu Yeşim Tutumlunun konuşması ve projenin daha önce Bartın’da yapılmış olan kursun tanıtıldığı 20 dk’lık slayt gösterisi yapıldı.

Daha Sonra Bartın İl Sağlık Müdürü Sayın Dursun Koç'un projeyi tanıtması ve yaptığı konuşmayla program devam etti. En son aşamada dernek yönetim kurulu üyeleri olarak kursa katılmak isteyen salonda bilgilendirme toplantısına iştirak ederek, kursiyer adaylarının başvuru formlarının doldurulmasına yardımcı oldu. Şuan itibarı ile kursun açılması için yeterli sayıya ulaşılmıştır. Dernek olarak kursiyer sayısının artırılması konusunda proje sorumlularından ricada bulunulmuştur. Kursiyer kayıtları Kısa bir süre daha devam edilecektir. Kursa başvurmak isteyenler katılımcılar derneğimize başvurabilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.