Öne Çıkanlar Cemal Akın Bartınspor Yılmaz Tunç Seyfettin Azizoğlu 30 Ağustos 3 Kasım 25 Kasım Ereğli

Anadolu Öğretmen Lisesi'nden 5 Bin Kapak

Bartın Emniyet Müdürü Mehmet ALTINOK ‘un talimatlarıyla psiko sosyal model örnek alınarak Bartın Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından hazırlanan Altın Eller isimli mavi kapak toplama projesinin yürütülmesine ilk günkü heyecanla devam ediliyor.

Halk arasında mavi kapak olarak da bilinen cam ve plastik şişelerin değişik renk ve ebatlarındaki plastik kapaklarının toplanarak karşılığında anlaşmalı kuruluşlardan tekerlekli sandalyelerin temin edildiği, “Her Sağlıklı İnsan Bir Engelli Adayıdır” sloganı ile hazırlanarak yürütülen projeye destekler de aralıksız olarak gelmeye devam ediyor.

Başta basın mensupları, Bartın Belediyesi, Sağlık İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olmak üzere kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin yoğun bir şekilde destek verdiği Altın Eller isimli proje ile ilgili olarak toplanan plastik kapak sayısı 1.000.000 adeti geçerken, projeye destek verenlerin sayıları da her geçen gün artarak devam ediyor.

Son olarak Bartın ‘ın köklü okullarından olan Anadolu Öğretmen Lisesi ‘nden de destek geldi. Bartın Anadolu Öğretmen Lisesi ‘nin duyarlı öğrencileri okul idarecileri ve öğretmenlerinin öncülüğünde Altın Eller isimli projeye destek amacıyla yaklaşık 5.000 adet plastik kapak toplarlarken, toplanan plastik kapaklar Bartın Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.

Anadolu Öğretmen Lisesi ‘nin önümüzdeki dönemde de Altın Eller isimli projeye destek verecekleri öğrenilirken, yetkililer yürütülmekte olunan proje ile ilgili olarak sadece mavi renkteki plastik kapakların değil ayrıca değişik renklerdeki plastik kapakların da toplanmakta olduğunu özellikle belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.