Beyaz Melekler 50.000 Kapak Topladı

“Her Sağlıklı İnsan Bir Engelli Adayıdır” sloganı ile psiko sosyal model örnek alınarak Bartın Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından hazırlanan Altın Eller isimli projeye Bartın Devlet Hastanesinin duyarlı personeli destek vermeye devam ediyor. Proje ile ilgili olarak halk arasında mavi kapak olarak da bilinen değişik renk ve ebatlarda yaklaşık 50.000 adet plastik kapak toplayan beyaz melekler plastik kapakları Bartın Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teslim ettiler.

Bartın Devlet Hastanesinin duyarlı personeli tarafından daha önceden de Altın Eller isimli projeye destek verildiği öğrenilirken, aynı duyarlılıkla bundan sonra da desteğin devam edeceği öğrenildi. Bartın Devlet Hastanesi personelinin güler yüzlü hizmet anlayışıyla vatandaşın takdirini toplarken, Bartın ilinin örnek kurumları arasında gösteriliyor.

Bartın Emniyet Müdürü Mehmet ALTINOK ‘un talimatlarıyla Bartın Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından hazırlanarak 1 Şubat 2012 tarihinde yürütülmeye başlanan Altın Eller isimli mavi kapak toplama projesine kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütleri tarafından yoğun destek gelirken, toplanan plastik kapak sayısının 700.000 adete yaklaştığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.