Beydader'den eğitime destek amacıyla kermes

Bartın Bayanlar Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BEYDADER) tarafından geleneksel hale getirilen ve Belediye Sosyal Tesislerinde bu yıl 2.’si düzenlenen BEYDADER Eğitim ve Kültür Şenliği’nin açılış törenine Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, İl Müftüsü İsmail Bayrak, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (Bartın TSO)Başkanı İsmail Toksöz, TSO Meclis Başkanı Halil Çelen, İl Genel Meclisi Üyesi Aynur Yıldırım, İl Sağlık Müdürü Dr.Dursun Koç, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr.Ahmet Demir, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Doğan, daire amirleri, BEYDADER Başkanı Nehir Çelen, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

BEYDADER GÖZ DOLDURUYOR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi, BEYDADER tanıtım filminin gösterilmesiyle başlayan kermeste konuşan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, BEYDADER’in hayırlı faaliyetleriyle göz doldurduğunu söyledi. BEYDADER’in eğitim ve eğitime destek alanında önemli faaliyetlere imza attığını ifade eden Başkan Akın, Bartın Belediyesi olarak her zaman gerekli yardımı yaptıklarını ve yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.

GÖNÜLLERİ SEVGİ DOLU İNSANLARIN SEFERBERLİĞİ

“Geleceğin aydınlık ve mesut dünyalarını ancak, gönülleri sevgiyle, bakışları insani duygularla dolu insanlar kurtaracaktır” sloganıyla ihtiyaç sahibi kız öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunabilmek için kermes düzenlediklerini ifade eden BEYDADER Başkanı Nehir Çelen ise Hayırsever hanımlarımız, işadamı ve esnaflarımızın katkılarıyla geleneksel hale getirmeye başladığımız ve bu yıl 2.’sini düzenlediğimiz eğitim ve kültür şenliği programında bir çok etkinliklerimiz yer alacak.7-11 Mayıs tarihlerinde düzenlenen 2. Bahar şenliği programında palyaço yüz boyama şenliği, Grup Ahsa Tasavvuf Müziği konseri, kadın hastalıkları seminerleri, sanatçı Taha ile imza günü, KETEM sağlık seminerleri, pasta yarışması, sınavda başarıyı artırmanın sırları konulu seminer, karagöz Hacivat gösterisi, Bartın Üniversitesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Bölüm Başkanı Doç.Dr. Hasan Kurt’la huzurlu bir aile yapısının iç dinamikleri konulu seminer, Bursa emekli vaizi Mustafa Hacet ile fedakarlık konulu konferans ve çekiliş etkinleri yer alacak. 5 gün sürecek etkinliklerimizde gıda, ev tekstili, el emeği göz nuru ürünler sergilenerek satışa sunuluyor.”

BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

Dernek faaliyetlerine verdikleri maddi manevi desteklerinden dolayı Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetin ve belediye çalışanlarına teşekkür eden BEYDADER Başkanı Nehir Çelen, “Gönülleri sevgi dolu insanların hayırda yarışma faaliyetleri esnasında bizlere destek olan ve yalnız bırakmayan Belediye Başkanımıza ve yardımcılarına ve diğer kurumların yetkililerine teşekkür ediyoruz”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.