Beydader'den MHP'ye Ziyaret

 BEYDADER Başkanı Nehir Çelen’in Yönetim Kurulu Üyesi Hicran Ünal ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette MHP Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz ile birlikte MHP Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ’de hazır bulundu.

Ziyaret samimi bir ortamda karşılıklı görüş alışverişi ve sohbet şeklinde sürerken eğitimin ve eğitime desteğin önemi üzerinde konuşularak bu konuda dayanışma mesajı verildi.

MHP Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek başladığı konuşmasında teşkilat olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerin desteklenerek sorunsuzca okuyabilmesi ve eğitim kurumlarının sıkıntılarının çözülmesi noktasında her zaman duyarlı olduklarını belirtip bundan sonrada her fırsatta üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Akmaz açıklamasında “Nazik ziyaretiniz dolayısıyla teşekkür ederim. Milliyetçi Hareket Partisi olarak düzenlemiş olduğunuz etkinlikleri yakından takip ediyor elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Teşkilatımız bu güne kadar öğrencilerin, öğretmenlerin sorunlarını ve eğitim sisteminde yaşanan sıkıntıları yüksek seslerle ifade ederek her fırsatta gerekli desteği vermiştir. Bunun yanında çeşitli çalışmalar ve etkinliklerin içinde bulunarak ta üzerimize düşeni yapıyoruz. BEYDADER’in de imkânlar elverdiği sürece yanında olmaya devam edeceğimizi bilmenizi isterim” dedi.

Anahtar Kelimeler:
MHPBeydader
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.