Öne Çıkanlar BAKKA Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü

Filenin Sultanlarından 5000 Kapak

Bartın Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından hazırlanarak yürütülmeye başlanan Altın Eller isimli mavi kapak toplama projesine destekler devam ediyor. Bartın Emniyet Müdürü Mehmet ALTINOK ‘un talimatıyla psiko-sosyal model örnek alınarak “Her Sağlıklı İnsan Bir Engelli Adayıdır” sloganı ile hazırlanan proje ile halk arasında mavi kapak olarak da bilinen cam ve plastik şişelerin çeşitli renklerdeki plastik kapakları toplanarak geri dönüşümleri için anlaşmalı kuruluşlara teslim edilerek karşılığında tekerlekli sandalyeler temin ediliyor. Temin edilen tekerlekli sandalyeler ise Bartın Emniyet Müdürlüğü görevlisi polis abla ve polis amcalar tarafından ihtiyaç sahibi yüreği büyük engelli kardeşlerine teslim ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde Altın Eller isimli proje ile ilgili olarak Altın Eller isimli proje ile ilgili olarak Bartın İl Emniyet Müdürlüğü konferans salonunu Bartın Valisi İsa KÜÇÜK ‘ün de katılımıyla bir tören yapılmış, yapılan törende Vali İsa KÜÇÜK tarafından projeye tekerlekli sandalye hibe ederek destek veren Furkan Medikal ve İşitme Merkezi , Oasis Medikal, Ak Sağlık Medikal, Yıldız Optik,Tekerlekli Sandalye, Yaşam Tıp Merkezi, SCA Hijyen Ürünleri, Çınal Eczanesi, Çolpak Eczanesi, Özbakan Eczanesi yetkililerine teşekkür belgelerini verdi. Yine törende Bartın İl Emniyet Müdürlü Mehmet ALTINOK projeye başta Basın Kuruluşları, Sağlık İl Müdürlüğümüz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinden yoğun bir şekilde destekler geldiğini belirterek destek veren herkese teşekkür etmişti.

Törenden sonra Altın Eller isimli projenin uygulanmasına kalındığı yerden devam edildi ve destekler tekrar gelmeye devam etti. Bartın Polis Gücü Bayan Voleybol Takımının sporcuları daha önceden Altın Eller isimli projeye topladıkları 500 Adet değişik renk ve ebatlarda plastik kapaklarla ve açtıkları üzerinde “Altın Eller Projesi Gönüllü Destekçisiyiz” yazılı afişle destek vermişlerdi. Filenin sultanları Antranörleri Emre YILDIZ ve Voleybol Şube Sorumluları M. Emin BAYSAL eşliğinde verdikleri desteği sürdürdü. Aroma Bayanlar Voleybol 3.Ligi’nde mücadelesini büyük bir kararlılıkla sürdüren Bartın Polis Gücü Bayan Voleybol Takımının sporcuları topladıkları 4500 Adet plastik kapağı projeye destek olduklarının bir göstergesi olarak Bartın Emniyet Müdürlüğü görevlisi polis abi ve polis ablalarına teslim ettiler. Böylelikle Bartın Polis Gücü Bayan Voleybol Takımının sporcuları Altın Eller isimli projeye 5.000 adet plastik kapakla destek vermiş oldular. Voleybolcuların projeye destek olmaya devam edecekleri öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.