Halk Eğitim'den 5000 kapak

Bartın İlimiz ve İlçelerinde suç ve suçluyla mücadelesini personelinin gece gündüz demeden günün 24 saati özverili bir şekilde çalışmasıyla büyük bir kararlılık içerisinde sürdüren Bartın Emniyet Müdürlüğü ‘nün problem odaklı polislik çalışmaları göz önünde bulundurularak hazırladığı Altın Eller isimli projesinin yürütülmesine devam ediliyor.

Bartın İl Emniyet Müdürü Mehmet ALTINOK ‘un talimatıyla psiko-sosyal model örnek alınarak hazırlanan proje ile ‘‘Polis dostunuz, arkadaşınızdır’’ sözü de benimsetilerek mevcut olan polis sevgisinin de arttırılması düşünülüyor.

01.02.2012 tarihi itibariyle yürütülmeye başlanan proje ile ilgili olarak halk arasında mavi kapak olarak da bilinen cam ve plastik şişelerin değişik renk ve ebatlarındaki plastik kapakları toplanırken, toplanan kapaklar karşılığında tekerlekli sandalyeler temin ediliyor. Temin edilen tekerlekli sandalyeler ise “Her Sağlıklı İnsan Bir Engelli Adayıdır” sloganı ile hazırlanarak yürütülen Altın Eller isimli proje ile ilgili olarak ihtiyaç sahibi engellilere takdim ediliyor.

Her geçen gün daha da fazla desteğin geldiği projeye daha önceden de topladığı yaklaşık 1000 adet plastik kapakla destek veren Bartın Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ‘nün destekleri devam ediyor. Bartın ‘ın örnek kurumları arasında gösterilen Bartın Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ‘nün duyarlı idareci ve personeli müdürleri Tuncay DOLANBAY öncülüğünde bu kez de topladıkları yaklaşık 4000 adet plastik kapakla destek oldular.

Değişik renklerde toplanan yaklaşık 4.000 adet plastik kapak proje ile ilgili olarak Bartın Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teslim edilirken, projeye Bartın Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ‘nün duyarlı idareci ve personeli bugüne kadar yaklaşık 5000 adet plastik kapakla destek olmuş oldular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.