PMO, 2016 IFLA Dünya Kongresi'ne Aday Oluyor

Aralık 2011‘de kurulan TMMOB Peyzaj Mimarları Odası "Uluslararası İlişkiler Komisyonu" hafta sonu yaptığı toplantı ile peyzaj mimarlığı alanında uluslararası gelişmeleri değerlendirdi. Komisyon toplantısına PMO Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Yılmaz, YK Üyeleri Gaye Çulcuoğlu ve Semiha Demirbaş Çağlayan, TMMOB YK Üyesi Dr. Ayşegül Oruçkaptan ile Prof.Dr. Mehmet Sabaz ve Dr. Oktan Nalbantoğlu katıldı.

Onbeşincisi 1976 yılında İstanbul‘da düzenlenmiş "Dünya peyzaj Mimarlığı Kongresi"nin 2016 yılında tekrar Türkiye‘de düzenlenmesi gündemli toplantıda hazırlık ve adaylık süreci ile ilgili kararlar alındı. Adaylık başvurusu 3-7 Eylül 2012 tarihlerinde Cape Town-Güney Afrika‘da yapılacak 49. Dünya Kongresi öncesindeki Dünya Konsey Toplantısı‘nda IFLA-EFLA Türkiye Delegesi Yard.Doç.Dr. Mustafa Artar tarafından sunulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.