Tıp Merkezi'nden Altın Eller'e destek

Bartın Emniyet Müdürü Mehmet ALTINOK ‘un talimatıyla Bartın Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından hazırlanarak yürütülmekte olunan Altın Eller isimli proje başarılı bir şekilde yürütülmeye devam ederken, Bartın ilinde bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütleri projeye yoğun bir şekilde destek vermeye devam ediyorlar. İlk olarak Aroma Bayanlar Voleybol 3.Ligi’nde mücadelesini sürdüren Bartın Polis Gücü Bayan Voleybol Takımının başarılı voleybolcularının Antrenörleri Emre YILDIZ ve Voleybol Şube Sorumluları M. Emin BAYSAL eşliğinde destek verdiği, “Her Sağlıklı İnsan Bir Engelli Adayıdır” sloganı ile hazırlanan projeye bu kez de Bartın Yaşam Tıp Merkezinin duyarlı personeli destek verdi.

Psiko-sosyal model örnek alınarak hazırlanan proje ile ilgili olarak Bartın Yaşam Tıp Merkezinin duyarlı personeli değişik renk ve ebatlarda 500 adet plastik kapak topladılar. Toplanan kapaklar Bartın Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teslim edilirken, tıp merkezi görevlilerinin projeye desteklerinin ileriki günlerde de devam edeceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.