Türk Büro-Sen Genel Başkanı Yokuş Bartın'da

Türk Büro-Sen Bartın İl Temsilciliği'nden yapılan açıklama:

İlk olarak Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz’ı ziyaret eden Genel Başkan Yokuş, adliye çalışanlarının sıkıntılarını dile getirerek, konuyla ilgili olarak 14-16 Eylül 2012 tarihinde sendikamızca düzenlenen Adalet Çalışanları Çalıştayında, adalet personelinin sorunlarını ve bu sorunların çözüm önerilerinin görüşüldüğünü ve çalıştay sonuçlarının kitapçık halinde yetkililere iletildiğini belirttti.

Daha sonra Bartın Valisi Bülent Savur ile biraraya gelen Genel Başkanımız, Bartın ilinin sorunları, gündemi ve Bartın’da çalışan memurların sıkıntılarını Vali Savur ile görüştü.

Türk Büro Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş ve Genel Başkan Yardımcısı Cafer Seçer Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti. Sözlerine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek başlayan Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı konuşmada “Memleketimize hoş geldiniz. Belediyemizi ziyaret ederek bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ederim. Kurumların sağlıklı koşullarda en etkili şekilde çalışması ve bu çalışmaların hizmete dönüşmesi için çalışanların mutlu olması gerekmektedir. Bu bağlamda hakların adil şekilde hak edene ulaşması ve dolayısıyla hizmetin halka en iyi şekilde sunulması için yaptığınız çalışmalar çok önemlidir. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi. Samimi bir ortamda sohbet şeklinde süren ziyarette, Belediye Başkanı Cemal Akın sendika Başkanı Yokuş’a tel kırma işlemeli tepsi hediye etti. Genel Başkanımız, son olarak Bartın SGK İl Müdürü Mehmet Türkoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette, Bartın SGK Personelinin sorunları, Bu sorunların çözümü için sendikamızın 28-30 Aralık 2013 tarihinde gerçekleştirdiği ÇSGB, SGK, İŞKUR ve DPB Çalışanları Çalıştayı’ndan bahsetti. Sorunların çözümü için her platformda Türk Büro-Sen’in sesini duyaracağını ifade etti.

Ziyaretler sonrasında Genel Başkanımız Bartın ilindeki üyelerimizle yemekte bir araya geldi. Yemeğe Zonguldak Şube Başkanı Kadir Bacıoğlu, Şube Başkan Yardımcısı Kamil Bayrak ve Devrek İlçe Temsilcisi Ramazan Dernek’te katıldı.

Yemekte Genel Başkanımız Fahrettin Yokuş, Memurların sıkıntılarını, fazla mesai ödemelerinin devam ettirilmesini, ek ödemelerin emekli aylıklarına yansıtılmasını, yapılan zamların yetersiz olduğunu ve memurun mağduriyetinin giderilmesi gerekteğini belirten bir konuşma yaptı.

Bartın programını tamamlayan Yokuş, Ankara’ya dönüş yaptı.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.