Ak Parti Bartın Merkez İlçe teşkilatı iftarda buluştu

Merkez İlçe Başkanı Regaip Bayraktar düzenledikleri iftar yemeğine katılan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Merkez İlçe Başkanı Regaip Bayraktar, Merkez ilçe teşkilatının çalışmalarının önemine değinerek, “hepinizin ve halkımızın gördüğü gibi Bartın il merkezinde AK Partinin belediyecilik anlayışının hayata geçmesi zarureti var, bu ihtiyaç her geçen gün daha da fazla hissediliyor, Merkez ilçemize önemli görevler düşüyor, Bartın merkezi hükümetten tarihi yatırımlar elde ederken, belediye noktasında büyük bir eksiklik yaşıyoruz, merkez ilçe olarak önümüzdeki süreçte Bartın’ın geleceği için önemli çalışmalar yapacağız” dedi.

Milletvekili Yılmaz Tunç’ta iftar sonrası yaptığı sohbette Merkez İlçe teşkilatına çalışmalarında başarılar dileyerek, AK Parti’nin milletin partisi olduğunu, milletin istek ve taleplerini yerine getiren bir iktidar olduğunu belirterek, 2002 yılının Türkiye’si ile bu günün Türkiye’si arasında çok büyük bir fark var, İMF’ye 23,5 milyar dolar borcu olan Türkiye’nin bu gün borcu sıfırlayıp 5 milyar dolar borç veren bir ülke olmasını sağlayan bir iktidar var, enflasyonu yüzde 40’lardan yüzde 5’lere düşüren bir iktidar var, Merkez Bankası kasası tamtakırken bu gün 90 milyar dolara çıkaran bir iktidar var, ülkemizi 10 yıldır büyüten bir iktidar var, eğitimden sağlığa, bayındırlık hizmetlerinden adalete her alanda büyük mesafeler aldık, milletimiz bize güvendikçe çalışma azmimiz daha da arttı. Bu gelişme ve kalkınma hamlesinden Bartın’ımız da fazlasıyla nasibini aldı ve almaya da devam ediyor” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haluk 12 yıl önce

VEFA istanbul'da bir semt adı fakat başka anlamda ifade ediyor beyler.

Avatar
vatandaş 12 yıl önce

bartın belediyesinde sadece ampule ihtiyaç var her karanlık öyle değil mi akp ve rüzgarına takılan kişiler AKP hükümeti 10 yılda hangi fabrikayı açtı hangi kömür işletmesinin rezervini çoğaltıpta 5 işçi alınırken 20 işçi alınmasını sağladı lütfen hayali bırakın gerçekçi olun ramazan kumanyasını bile göstere göstere dağıtılıyo onu dağıtacağına iş dağıt iş sayın tunç

Avatar
ak partili 12 yıl önce

her yerde ak partililer fakir fukaranın sofralarına giderken Bartında körler sağırlar birbirini ağırlar misali herkes biribirine iftar veriyor. Yiyin bakalım nereye kadar !!!!!

Avatar
manidar 12 yıl önce

yiyin beyler afiyet olsun..bu yemeği fakir,fukaraya verseniz diyorum..sadece masa sandalye süslemeniz ile onlarca fakir doyar.yazık be...