Ak Parti Kadın Kolları vatandaşlarla

Aynı zamanda anket çalışması yapan Bartın İl Kasın Kolları yapılan anket çalışmaları sonucunda oldukça memnun kaldıklarını belirttiler.
Bartın İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, "Lider Parti en iyi hizmeti ve doğru olanı yapabilen bir partidir. Biz 10 yıldır bunun mutluluğunu taşıyoruz. Ak Parti vizyon sahibi bir partidir. Vizyonu olamayan partiler ise, geçmişin etkisinde kalarak şimdiyi yaşamış, geçmişin aynısı bir gelecek yaratmıştır. Ak Parti son 10 yılda yaptığı çalışmalarla vizyonunda biz anlayışını kullanmış, yeni gelecekler oluşturmuş, hedefini de 2023 Lider Ülke Türkiye olarak belirlemiştir. Ak Parti Bartın İl Kadın Kollarına bakıldığında ise, çelik gibi yapısıyla güven ve huzur Türkiye coğrafyasını aşmış bir mutluluk ismi gibi ak ve apaktır." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.