Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan

Ak Parti'den Hemşireler Haftası ziyareti

Başkan Kurtkaya; Hemşireliğin insan sevgisi ile dolu, şefkatle sabırla yapılan kutsal ve onurlu bir meslek olduğunu ifade ederek, sağlık bireylerde zorunlu, vazgeçilmez ve hayatın döneminde aynı önemi koruyan ihtiyaçlardan biridir.
Unutulmamalıdır ki; Sağlıktaki birçok reformlar AK Partimiz döneminde yapılmıştır. AK Partimiz, Sağlık hizmetlerinde eksiklileri fark etmiş, İktidara geldiği günden itibaren sağlıkta birçok reformlar gerçekleştirmiştir. Paletli ambulans, hava ambulansı, aile hekimliği uygulaması ve birçok yeni sağlık kompleksleri bunlardan bazılarıdır. Sağlık hizmetlerinde ihtiyaca en çok cevap veren en önemli meslek grubu ise hemşireliktir. Hemşireler, ekip çalışmasında önem veren, hünerli elleri olan, sevgi ve saygı dolu insanlardır. Bu vesile ile tüm hemşirelerimizin hemşireler haftası kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Yasemin Dora KURTKAYA
AK Parti Bartın İl Kadın Kolları Başkanı

Anahtar Kelimeler:
Hemşireler Haftası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.