Ak Parti'den Vali'ye ziyaret

Vali beyin makamında gerçekleşen ziyarette, Ak Parti İl Başkanı Sayın Yaşar ARSLAN, Vali beye İl Yönetimini tanıttı. Vali beyde bu ziyaretten memnun olduklarını ve kongrede yeni yönetime seçilen İl Başkanı nezdinde bütün yönetime başarılar temennisinde bulundu. Ziyaret esnasında konuşulanlar, İlimiz Bartın için yapılacak olan projeler üzerinde oldu.

Yeni yapılacak olan hastaneden, Toki köprüsü, Adalet Sarayı, SGK İl Binası, yeni OSB için yer tahsisine kadar fikir alışverişlerinde bulunuldu.
İl Başkanı Yaşar ARSLAN, bu projelerinin hepsinin Bartın için önemli olduğunu ve biran evvel bunların hayata geçirilmesi için siyasi olarak her türlü desteğe hazır olduklarını ve zaten de destek olduklarını söyledi.

OSB için alan genişleme çalışmasının da biran evvel bitirilip, İlimiz Bartın’da yeni fabrikaların açılmasını istediklerini bu konuya da önem verdiklerini, çünkü istisdam için gerekli olduğunu söyledi. Vali beyde bu konuda Akmanlar Bölgesinde yeni yapılacak OSB için çalışmalarının olduğunu söyledi. İlimize yeni yapılacak olan hastanenin de yer çalışmalarının devam ettiğini büyük ölçüde bu çalışmalarının tamamlandığı ve sona gelindiği söyledi.

Konuşma sırasında söz alan İl Genel Meclis Üyesi ve Ak Parti Bartın İl Başkan Yardımcısı aynı zamanda Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Kenan DURSUN, Vali beye Toki köprüsünün güzergahı hakkında fikirlerini aktardı.

Ziyaret esnasında söz alan bir önceki dönem Ak Parti İl Genel Meclis Başkanı olan, şu anda da Ak Parti İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Av. Hüseyin MANAV’ da yeni yapılacak olan Adalet Sarayının yapılacağı yer konusunda kendi fikirlerini aktardı. İlimize yeni yapımı düşünülen SGK İl Binasının da yapılacağı yer konusunda Ak Parti İl Yerel Yönetimler Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Hasan FIRINCI’ da bu konuda görüşlerini aktardı. İl Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf ALDATMAZ Bartınspor il yönetiminde olması hasebiyle de Bartınspor hakkında kura çekimi ile ilgili bilgi verdi.

Sıcak ve samimi geçen bu ziyaretten dolayı Sayın Valimiz İsa KÜÇÜK, İl Başkanı Yaşar ARSLAN’ a ve Yönetimine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.