Öne Çıkanlar Kurban Bayramı Taekwondo Şiremirçavuş Ellibaş Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Karabük Sezai Mustafa doğan

Aldatmaz İlk Hedefini Açıkladı: 2+1

Ak Parti Bartın Merkez İlçe 6.Olağan Kongresinde başkan seçilen Yusuf Ziya Aldatmaz ilk hedefini açıkladı.

İlgili Foto Galeriye Git

Bartın Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Ak Parti Bartın Merkez İlçe 6. olağan Kongresinde, İl Başkanlığı için Ankara'ya çağırılan isimlerden Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın Merkez İlçe Başkanı seçildi. Kongreye Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı AR-GE Başkanı Hamza Dağ, İl Koordinatörü Ali Temur, Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Başkanı Turhan KALAYCI, 22.dönem Milletevekili Asım Kulak, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, merkez ilçe başkanı Ali Eyüpustağlu ile Ak Partili delegeler katıldı.

Kongrede bir teşekkür konuşması yapan Yusuf Ziya Aldatmaz; "Bartın’ da iki milletvekili ve kent merkezinde Ak Partili bir belediye imkansız değildir. Bugünden itibaren tüm arkadaşlarımızla bu hedefe el ele omuz omuza geleceğe daha farklı bir şekilde birlikte yürüyeceğiz." dedi.

Aldatmaz kouşmasının başında; "Partimizin kurulduğu 14 Ağustos 2001’ den günümüze kadar Ak Parti teşkilatlarında görev almış kurucularımızdan, milletvekillerimizden, il ve ilçe başkanlarımızdan, belediye başkanlarımızdan, il genel meclisi üyelerimizden, belediye meclis üyelerine, mahalle ve köy temsilcilerimize kadar herkesi selamlıyorum. Teşkilatımızda görev yapıp ahirete intikal eden başta eski İl Başkanımız Hasan Basri  NALBANT olmak üzere diğer arkadaşlarımızı ve şehitlerimizi  rahmet ve minnetle yad ediyorum. " dedi.

2 Milletvekili + Ak Partili Belediye

Yusuf Aldatmaz; "Kıymetli dava arkadaşlarım, kongreler yenilenme, yeni kadrolarla, yeni şevk ve heyecanla yeni hedeflere kilitlenme süreçleridir. Bugün bu kongrede yeni bir coşkuyla yeni hedeflere yürüme startı vereceğiz. Bartın’ da iki milletvekili ve kent merkezinde Ak Partili bir belediye imkansız değildir. Bugünden itibaren tüm arkadaşlarımızla bu hedefe el ele omuz omuza geleceğe daha farklı bir şekilde birlikte yürüyeceğiz." dedi.

Halka hizmeti Hakk’a hizmet

Aldatmaz konuşmasının devamında; "Bu dava kutlu ve şerefli bir davadır. Tüm mensuplarının üstünde, herkese şeref veren bir davadır. Kendisini her şey zannedenler, davayı kendi ikbali, çocuklarının makam ve mevkiisi olarak görenler, “Ben yoksam dava da yok” diyenler ya da dava benim diyenler daha ilk adımda kaybetmişlerdir. Ortak aklı dışlayan, çoğunluk kararlarını hesabına gelmediği için kabul edemeyenlerin  davası olmamıştır. Bu dava ben merkezci asla olmamıştır. Kişisel hırsları, kibri, fitne ve nifakı, kıskançlığı, hırsızlığı, arsızlığı her zaman dışlamıştır. Halka hizmeti Hakk’a hizmet düsturu ile ifa edenleri, hizmet için gece gündüz her anını sevgiyle ve titizlikle bu halka vakfedenleri her zaman hayırla anmıştır." dedi.

İl Genel Meclisi Üyeliğinden İstifa Etti

Aldatmaz; "İnanıyorum ki insanların en hayırlısı insanlara faydalı olanlardır. 1998 yılından bu tarafa sivil toplum kuruluşlarında ve siyasette Bartın halkına hizmet edebilmek için çeşitli görevlerde hizmet gayreti içinde oldum. 2011 yılında Ak Parti Teşkilatına İl Başkanım Sn. Yaşar Arslan’ın daveti ile katıldım. Ar-ge den sorumlu İl Başkan Yardımcılığı ve  İl Başkanım Sn. Av. Hüseyin Manav’ın Başkanlığında Teşkilat Başkanlığı görevinde bulundum.2014 Yerel Seçimlerinde İl Genel Meclisi Üyesi Seçildim. Görevlerim esnasında partime hizmeti, birliği ve beraberliği, sevgi ve saygıyı hep ön planda tuttum. Bu onurlu görevlerimden bugün itibariyle arkadaşlarım ve Genel Başkanımız  Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği yeni bir görev olan Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevi için ayrılıyorum. Başta İl Başkanım olmak üzere Yönetim Kurulu Üyelerimize,Gençlik ve Kadın Kollarımıza, Partimizin tüm mensuplarına çalışmalarımız esnasında gösterdikleri ilgi alaka ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Alnımız Ak

Aldatmaz konuşmasının devamında; "Kişiliğimiz, yapımız, aldığımız aile ve siyasi terbiye ile hiçbir şaibe ve kirliliğe bulaşmadan alnımız ak olarak bugünlere geldik. Bundan sonra da bu düşünceleri kendimize rehber edineceğiz. Bugünden itibaren Merkez İlçe Başkanı olarak ekibimle partime ve Bartın’a faydalı hizmetlerde bulunmaya çalışarak 2019 seçimlerine yoğun bir şevk ve heyecanla hazırlanacağız. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine odaklanmış bir parti olarak Bartın’ da üstlendiğimiz misyonu canla başla ifa edeceğiz. Biliyoruz ki Ak Parti kongrelerinin kaybedeni olmaz. Her kongrede olduğu gibi Merkez İlçe Kongremizde de kaybeden olmayacak, hep birlikte kazanacağız. Ak Parti kazanacak. Bu kongreden çıkan yönetim, dünden bugüne görev alan, kendini Ak Partili gören herkesle birleşip, bütünleşerek görev ifa edecektir." dedi.

Hayırlı Olsun

Ak Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Aldatmaz; "Bize düşen birlik ve beraberliğimizden taviz vermeden bütün düşmanlarımıza rağmen daha güçlü şekilde ayakta durabilmektir. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir iktidar ve dünya lideri olan Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde, partimizle birlikte güçlü bir Türkiye’nin istikrarını daim  kılmaktır. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde tüm teşkilatlarımızla tek vücut olarak birlik içinde yeni Türkiye Hedefine ulaşacağız. Yeni Türkiye’nin teminatı olan 6. Olağan Kongre süreci kapsamında gerçekleştirdiğimiz İlçe ve Belde Kongrelerimizin İlimize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Ak Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Seçilen Yusuf Ziya Aldatmaz'ın Listesi şu isimlerden oluşuyor:

Yönetim Kurulu Asil Üyeler
Yusuf Ziya Aldatmaz
Dilek Acar
Ramazan Taş
Şaban Doğan
Cansel Terzi Kömeç
Sıtkı Altundal
Cafer Özkul
İbrahim Çelik
Tuna Özdemiralp
Cengiz Turhan
Mustafa Genç
Erdinç Günenç
Tunay Gül
Tamer Okur
Haşan Akküp
Yavuz Sivri
Nazım Ulukürüz
Ebru Sinoplu
Ayşe Yücetaş
Gökçe Yelkenci
Osman Sevinç
Cahit Parıldar
Emine Işık
Muhammet Kocabaşoğlu
Engin Aslan

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler
Fidayi Başdin
Bahri Yılmaz
Adem Açık
Ferdane Kahraman
İrfan Aydın
Erdal Çeliktaş
Orhan Acıbal
Emrullah Ünlü
Timur Özçetin
Mustafa Çelik
Ahmet Aşkın
Aii İhsan Kaya
Yılmaz Uzunöz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin Bayar 6 yıl önce

Hayırlı olsun kutlu yürüyüşünüzde
Yolunuzda bahtınızda açık olsun.
Tabbim birliğinizi beraberliğinizi bozmasın.
Allah itandırmasın.

Avatar
bahri 6 yıl önce

başkanım önçe hayırlı olsun Allah yolunu açık etsin ama biz seni daha üst kademede görmek istiyorduk olsun bunda da bir hayır vardır. yolun açık olsun başkanım

Avatar
Niyazi 6 yıl önce

herkez için hayirlisi olsun

Avatar
su 6 yıl önce

keşke bartında da sular devamlı aksa