Arıt'ın eksik kalan içmesuyu projesi tamamlanacak

Milletvekili Tunç, Arıt beldesi içme suyu tesisi inşaatının tamamlanmasının ardından beldeye katılan Balat Mahallesi ve Umar Mahallesi terfi hattının ihalesinin 7 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirileceğini belirterek, böylece Arıt beldemizin tüm mahallelerinin su sorunun çözülmüş olacağını söyledi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, SUKAP Projesi kapsamında Bartın'da belde belediyelerine içme suyu tesisi ve kanalizasyon tesisi inşaatları için 14.605.238 TL. tutarından yatırım yapılacağını belirterek, 2012 yılı içerisinde inşaatlarına başlanan SUKAP projesi kapsamında Kumluca Belediyesi Kanalizasyon Tesisi inşaatı, Abdipaşa Belediyesi İçme Suyu tesisi inşaatı, Kozcağız Belediyesi Kanalizasyon tesisi inşaatı ve Arıt Belediyesi Kanalizasyon tesisi inşaatının bulunduğunu söyledi.

2011/11 Sayılı Yüksek Planlama Kurulu Kararı gereğince başlatılan SUKAP Projesi kapsamında Bartın'da Kumluca Belediyesi Kanalizasyon Tesisi inşaatı için 3.575.910 TL., Abdipaşa Belediyesi İçme Suyu tesisi inşaatı için 3.200.000 TL., Kozcağız Belediyesi Kanalizasyon tesisi inşaatı için 5.800.000 TL., Arıt Belediyesi Kanalizasyon tesisi inşaatı için 2.029.328 TL. olmak üzere toplam 14.605.238 TL. tutarında yatırım yapılacağını belirten Milletvekili Tunç, beldelerimizin daha yaşanılabilir hale gelmesi ve hayat kalitesinin artması için gerçekleştirdikleri alt yapı ve içme suyu projelerinin 2013 yılı içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Içme Suyu Tesisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.