Öne Çıkanlar BAKKA Ulus Kurucaşile Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Filiz Fırat Emine KOÇOĞLU UEFA

Arslan'dan 24 Kasım mesajı

AK Parti İl Başkanı Yaşar ARSLAN yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

Öğretmenlerimiz, tarih boyunca ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, medeniyetin, sevginin ve barışın öncüleri, önder ve örnek insanları olmuşlardır. En zor şartlarda dahi geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın eğitiminin yanı sıra ülkemizin her bölgesindeki insanlarımıza ulaşarak, fedakârlığın en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyerek, ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma gayretini göstermektedirler..

Öğretmenlik mesleği geleceğin mimarlarını yetiştiren ulvi ve kutsal bir görevdir. Siz öğretmenlerimizin büyüyen her fidanda, açılan her çiçekte kokunuz; geçmişte ve gelecekte iziniz vardır. Eğitimli insan ülkesine, milletine ve toplumuna hizmet etmek için birbiriyle yarışır.İlimde,bilimde,adalet,kalkınma ve özgürlükler alanlarında gelişen ülke,dünyada lider ülkeler safında yer alır.

Türkiye Cumhuriyeti'ni ve Türk milletini hürriyet ve bağımsızlık içerisinde sonsuza kadar savunacak ve yaşatacak nesilleri yetiştirmek için şefkat ve özveri ile fedakârlıklarda bulunan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyor,bu uğurda şehit düşen ve ahirete irtihal eden öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor,saygı ve selamlarımı sunuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.