Öne Çıkanlar BAKKA Ulus Kurucaşile Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Filiz Fırat Emine KOÇOĞLU UEFA

Baraj Yolu 2015 Yatırım Programına Alındı

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın-Karabük yolu üzerinde inşa edilmekte olan Kirazlıköprü Barajında karayolunun baraj içinde kalması nedeniyle, Baraj kenarından yapılacak yolun ve tünelli geçişin Kalkınma Bakanlığınca 2015 yılı yatırım programına alındığını belirterek, projenin maliyetinin 137,8 milyon lira olduğunu açıkladı.

Milletvekili Tunç, Bartın-Safranbolu arasındaki bölünmüş yolun Kirazlıköprü Barajına kadar olan 20 kilometrelik bölümünün önceki yıllarda tamamlandığını, Barajın olduğu bölümde tünelli geçişin ve sonrasında da Bartın-Karabük yolunun 44 kilometre uzunluğundaki bölünmüş yolun yatırım programına alındığını, projenin 2018 yılında tamamlanmasının planlandığını söyledi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kirazlıköprü Barajı’nda proje değişikliği yaparak, ikmal inşaatının ihalesini yaptıklarını ve çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, bir taraftan baraj inşaatı devam ederken, diğer taraftan da Karayolları tarafından yol çalışmalarının süreceğini söyledi. Tunç, Baraj kenarından yapılacak yolun ve tünelli geçişin Kalkınma Bakanlığınca 2015 yılı yatırım programına alındığını, projenin maliyetinin 137,8 milyon lira olduğunu açıkladı.

Anahtar Kelimeler:
Kirazlıköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haberci 9 yıl önce

eee sayın vekil. bundan önce oraya harcanan para neolacak. yapılan viyadüklere, bundan önce yapılan ikmal ihaleleri ne olacak... beceriksizlik yüzünden giden paramız ne olacak sayın vekil.. yeniden çıkmışsın ikmal ihalesi yapıldı diyorsun ya.. ayıp vallaha ayıp. yüzümüze gözümüze bulaştırdık, düşünemedik, beceriksilikler nedeniyle devletin parası çöpe gitti demiyorsun...nasıl bir siyasi anlayıştır bu ya..

Avatar
bartınlı 9 yıl önce

20 yıldan beri harcanan 1 kattirilyon paranın hesabını şimdi kim verecek şimdimi aklınıza geldi tünel vah benim memleketim vah gitti 20 yıldan beri çalışmalar çöpe yazıklar olsun

Avatar
cumhur uubaş 9 yıl önce

aynı durum kozcagız barajı ıçınde gecerli tunelle gecılmesi gereken yol ormana alınmakda orman heba edilmekde ozbaşı kumluca asadereye ezıyet edilmekde

Avatar
bartın 9 yıl önce

Helal olsun...

Avatar
haber 9 yıl önce

baraj yolu 28 ekim'de i̇haleye çıkıyor 04 ekim 2013, 09:45

Avatar
aaaaa 9 yıl önce

seçimler yaklaşıyor herhalde! vekil yine projelerden bahsetmeye başlamış, ama bu seferki proje bir önceki seçimlerden önce basına verilen projenin değişik versiyonu, belki dört yıl da bununla oyalanır bartınlılar, nasıl olsa dört yıl seçim olmayacak, yani vekil dört yıl rahat, dört yıl sonra da kirazlık barajının oraya hızlı tren projesiyle ihale haberi gelmezse şaşmayın ha, belli mi olur belki kara yolundan vazgeçer!!!!....