Öne Çıkanlar Cemal Akın Bartınspor Bartın Üniversitesi Yılmaz Tunç Ereğli Bursa Bartın Belediye Başkanı 3 Kasım

Baraj Yolu 28 Ekim'de İhaleye Çıkıyor

Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın-Karabük yolunun Kirazlıköprü Barajı içerisinde kalması nedeniyle inşa edilecek olan Rölokasyon yolunun yapımının Devlet Su İşlerinden Karayollarına devredildiğini belirterek, Karayolları 15.Bölge Müdürlüğünce Rölokasyon Yolu Km:18+300 - 18+780 arasındaki heyelan problemine ve Km: 23+160'ta yer alan üstgeçit köprüsüne ait geoteknik raporların hazırlanması ve Km: 15+500 - 27+600 arasındaki halihazır durumun tespiti ve ikmal inşaatına esas metrajların hazırlanması için 28 Ekim tarihinde hizmet alımı ihalesinin yapılacağını açıkladı.

Kirazlıköprü barajı içerisinden geçen Bartın-Karabük yolunun baraj kenarından yeniden inşasında sona gelindiğini belirten Milletvekili Tunç, heyelanlı bölgelerdeki problemlerin çözümü ve eksikliklerin tespiti ve ikmal inşaatına esas metrajların hazırlanması için gerekli ihale çalışmalarının başlatıldığını söyledi. Tunç, Baraj yolunda Celalihan viyadüğünün tamamlandığını, İncirlidere viyadüğünün de tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, ayrıca tünel geçişinin da yatırım programına alındığını, yolun bir açık bir de tünel olarak gidiş geliş bölünmüş yol olarak inşa edileceğini tünelin proje çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Kirazlıköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.