Bartın'a 3 Milyarlık Kamu Yatırımı
AK Parti Bartın İl Danışma Meclisi Toplantısı Bartın Öğretmenevi’nde AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Genel Merkez Koordinatörü Giresun 23.dönem milletvekili Ali Temur, İl Başkanı Hüseyin Manav, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanları, Meclis üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri, ilçe ve belde başkanlarının katılımı ile gerçekleştirildi.

İl Danışma Meclisin açış konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı Hüseyin Manav, teşkilat çalışmalarının önemine değinerek, 15 temmuz hain darbe girişimi sonrası Bartın halkı ile birlikte teşkilat mensuplarının demokrasi nöbetlerindeki özverisinden ve ülkemize sahip çıkmalarından dolayı teşekkür etti. Genel Merkez Koordinatörü Ali Temur’da Bartın teşkilatını 15 temmuz sonrası Demokrasi nöbetlerinden dolayı kutladı ve önümüzdeki dönem teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’ta toplantıda yaptığı konuşmada, 15 temmuz’a darbe girişimi demenin hafif kalacağını, 15 temmuzun işgal hareketi olduğunu belirterek,”bu işgal hareketini, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ın liderliğinde milletimiz püskürttü ve Türkiye’yi uçurumun kenarından aldı” şeklinde konuştu. Türkiye’nin AK Parti dönemlerinde dört kat büyüdüğünü ve sürekli güçlendiğini belirten Milletvekili Tunç, “bu gelişmeyi istemeyen içte ve dıştaki şer odakları gezi olayları ile 17-25 aralık yargı darbesi girişimi ile Mit krizi ile ve en sonunda 15 temmuz hain darbe girişimi ile kendilerini gösterdiler ve ülkemizin geleceğini karartmak istediler, milletimiz ise bu hainlere fırsat vermedi, tankın önemi yattı, kurşunlara siper oldu, canı pahasına vatanının savundu, bu uğurda 241 şehit verdik, 2195 vatandaşımız gazi oldu. FETÖ teröristlerinin karartmak istedikleri ülkemizi milletimiz aydınlatmayı başardı. 15 temmuz sonrası demokrasi nöbetlerinde Bartın halkı ile bütünleştik, halkımızın mesajı net, darbe girişiminde bulunanlardan hesap sorun, bundan sonra darbe olmaması için gerekli yapısal dönüşümleri gerçekleştirin, biz de bu mesajın gereği olarak OHAL ilanı çerçevesinde gerekli düzenlemeleri yapıyoruz. OHAL halkımıza yönelik değil, OHAL’i teröristler için ilan ettik ve FETÖ terör örgütü ile irtibatlı olanları devletin tüm kurumlarından temizlemekte kararlıyız” dedi. 

Milletvekili Tunç, OHAL devam ediyor ancak, ülkemizin gelişmesi ve kalkınması da kesintiye uğramadan sürüyor, bir taraftan dünyanın dev projelerini ülkemizde tek tek hayata geçiriyoruz, diğer taraftan da şehirlerimizde köylerimizde hizmetlerimiz ve yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Bartın’a iktidarımız döneminde 3 milyar lira tutarında kamu yatırım gerçekleştirdik, devam eden 3 milyar lira tutarında daha kamu yatırımımız var, Bartın’ı hızla büyütmeye, geliştirmeye, daha yaşanılabilir yapmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından dilek ve temennilerde, teşkilat mensupları çeşitli konularda görüşlerini ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Biraz daha calismak lazim 8 yıl önce

Sayin vekil 100 km yolu 20 15 yildir bitirememenin neyi yatirim. Bu ilin sesi olamiyorsunuz. Destek veriyoruz ama sizlerde bunun hakkini verin.