Öne Çıkanlar İsmail Toksöz TÜİK Kastamonu Hema Deniz KIRAL Tiyatro Burcu Karalı Ankara Bilkent Şehir Hastanesi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu inceleme ve ziyaretlerde bulunmak amacıyla Bartın'a geldi.

İlgili Foto Galeriye Git

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, pist uzunluğu 1881 m den 2131 m'ye; genişliği 30 m den 45 m'ye çıkarılan Çaycuma Havalimanı'nın yeni pistinin açılışı gerçekleşti. Düzenlemeler sayesinde 190 yolcu kapasiteli büyük tip uçaklar havalimanını kullanabilecek.

Daha sonra Bartın'a geçen Bakan Adil Karaismailoğlu, Valiliği ziyaret etti. Vali Sinan Güner'den Bartın'da devam eden yatırımlar hakkında brifing alan Bakan, daha sonra Bartın Belediyesini ziyaret etti.

Belediye Başkan Cemal Akın'la görüşen Bakan Karaismailoğlu, ziyaretinini ardından Ak Parti İl Başkanlığına geçti.

Cuma namazını Şadırvan Camiinde kılan Bakan Karaismailoğlu, Karadeniz Sahil Yolu Projesi'nin Bartın Amasra-KurucaşileCide yolu bölümünde incelemelerde bulundu.

Bakan Karaismailoğlu, daha sonra Amasra Limanı Yolcu İskelesi ve Yat Limanı inşaat alanını inceledi.

Daha sonra Bartın Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret eden Bakan, rektör Prof.Dr.Orhan Uzun'dan bilgi aldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu programında olmamasına rağmen Kozcağız Beldesine sürpriz ziyarette bulundu. Belediye başkan Mustafa Karaman'dan beldedeki yatırımlar konusunda bilgi alan bakanın Bartın ziyareti sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.