Öne Çıkanlar Cemal Akın Kozcağız Mehmet Altınok Bartın Belediyesi Karabük Bartınspor Bartın ÇED

Bilgin'den jet yanıt

MHP İl Başkanı Sezai Bilgin'in basın açıklaması:

Sayın Milletvekilimiz Yılmaz TUNÇ, Sezai BİLGİN in açıklamaları gerçeği yansıtmıyor demiş.

Yılmaz Tunç’ a soruyorum aşağıda yazacaklarımın hangisi gerçeği yansıtmıyor?

MHP genel başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ’:”PKK ile ne görüşüyorsunuz? Bunu millete anlatın !” diye sorduğunda Sayın Başbakan Tayyip Erdoğan’ın 2010 yılında:” Benim, partimin ve hükümetin PKK ile görüştüğümü söyleyenler alçaktır, Şerefsizdir. Bu can, Tayyip Erdoğan’da olduğu müddetçe ne PKK ile ne onun temsilcileri ile kesinlikle görüşmem. 2011 yılında biz değil PKK ile devlet görüştü 2012 yılında PKK ile görüşen arkadaşı ben gönderdim benim özel temsilcimdi. Bir derdi sıkıntısı olan bana hesap sorsun MİT müsteşarını size yedirmem .”

Yine daha geçen hafta OSLO görüşmeleri yeniden yapılacak: gerekirse Abdullah Öcalan la tekrar görüşebiliriz. Dedikleri mi gerçeği yansıtmıyor?

Dış politikada 3 tarafımız denizle, 4 tarafımız düşmanla çevrili diye milleti aldatmışlar. Biz komşularımızla problemlerimizi çözeceğiz. Bunun için Esad kardeşimle oturduk sıkıntılarımızı çözdük, sınırları kaldırdık, vizeleri kaldırdık. Bundan en çok Gaziantepli kardeşlerimiz faydalanıyor dedikten sonra faydanın bomba patlaması sonrası 9 vatandaşımızın ölümüne yol açtığı mı gerçeği yansıtmıyor?

AKP kongresinde topraklarında 20 pkk kampı, 5000 pkk militanını barındıran Türkiye’ye değil pkk yı bir kedi bile vermem diyen Türkiye Kuzey Irak’a müdahale ederse Diyarbakır’ı kan gölüne çeviririm diyen Barzani yi Türkiye seninle gurur duyuyor diye alkışladığınız mı gerçeği yansıtmıyor?

Bartın’da Gölbucağı Kavşağından Çatmaca Kavşağına ve Çatmaca Kavşağından Özel İdare Kavşağına kadar kaldırım ve bordür çalışmasını daha geçen sene yapıp; bu sene yeniden söktüğünüz ve devletin trilyonlarını sokağa attığınız mı gerçeği yansıtmıyor?

Karayollarında çalışma yapıyoruz diyerek vatandaşların geçişlerini kapatıp mağdur ettiğiniz ve bu suçunuzu da Karayolları ve çevre yolları size bağlı olduğu halde Bartın Belediyesi’ne atmaya çalıştığınızda mı gerçeği yansıtmıyor?

TOKİ Köprüsü ile ilgili Bartın Belediyesi üzerine düşeni yaptığı halde Çevre Şehircilik Bakanlığından uygun görüş alamadığınız için sürecin tıkandığını bildiğiniz halde yine bunun suçunu da Bartın Belediyesi’ne atmaya çalıştığınız; Çevre Şehircilik Bakanlığı da sizin hükümetinize bağlı olduğuda mı gerçeği yansıtmıyor?

Eğitim öğretim yılı 2 hafta önce başlamış olduğu halde hala Bartın’ın neredeyse yarısında taşıma yapılamadığı dolayısıyla hem öğrencilerimizin hem de velilerimizin de mağdur olduğu gerçeği yansıtmıyor?

Sayın Milletvekili içinizde azıcık dürüstlük varsa, Bartın'dan aldığınız oylara azıcık saygınız varsa, basın toplantımda söylediğim ve yukarıda anlattıklarımdan hangilerinin gerçeği yansıtmadığını çevre yollarında geçen sene yapıp bu sene tekrar söktüğünüz kaldırım ve tretuarlara ne kadar para harcandığını ve ne kadar paramızın sokağa atıldığının açıklanmasını istiyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 11 yıl önce

ağzına sağlık sayın bilgin...çok haklısınz...barzanin alkışcıları...

Avatar
Bartınlı 11 yıl önce

MHP,Çok eski kıdemli bir parti,AK Parti,de bazen örnek alıyor.MHP Ecevitle birlikte hükümette çok iyi anlaşarak birlikte,ÖCALANIN , İdamının iptali için imza verdiler bunlar çeşitli basın kuruluşlarında yayınlandı,inkar etmek artık çözüm olmuyor.Şimdi eğrrri oturup doğru söleyin sizin Barzaniyle ak parti görüşmesini eleştirmeye ne hakkınız var.

Avatar
ÖZBARTINLI 11 yıl önce

bartın lı kardeşim İDAM ın kaldırılması için MHP haricinde tüm partiler ittifak oldular ve idamı kaldırdılar. okuyun ve araştırın. batın da taşımalı eğitim bitmiştir. bartın mem ve özel idare ne yaptı? allah aşkı için beyfendi elinizi vicdanııza koyun

Avatar
siyaset mühendisi 11 yıl önce

siz birbirinizle uğraşırken CHP belediyeyi alır. akıllı olmakta yarar var. Sezai abi milletvekili adayı olduğun ve seçimleri kaybettiğin için bu saatten sonra ne söylersen söyle hep bu konu önüne gelir. Yılmaz TUNÇ iki dönem seçildiği için demokrasi standartları gereği güçlü ve etkili oluyor. Belediye ile ilgili sorunlarda açıklamayı Cemal Başkan yapsın, sizler avukatı mısınız diye sorarlar. TOKİ köprüsü belediyenin üzerine yapışmış görünüyor. Cemal Başkanın yapacağı birşey olmasa da üzerine yapışmış vaziyette ne yapıp edip bu işi bitirmek zorunda. Bartın belediye seçim sattına girmiş vaziyette, bu saattten sonra böyle karşılıklı atışma ile bir yere varılmaz. bu siyaset anlayışı geçmişte kaldı. Artık projeler yarışmalı, daha sade, halktan olan basın önünde tartışmayan kazanır. selamlar.

Avatar
vatandaş 11 yıl önce

Sayın Mhp il başkanı halk nezdinde itibarını kaybetmiştir, genel seçimlerde halkın seçtiği Milletvekiline kendisine yakışmayan eleştirelerde bulunmuştu halkımız buna itibar etmedi niye Sayın Tunç tecrübeli bir siyasetçi, 500 bin nufuslu bir ilçede partisinin ilçe başkanlığını yaptı başarılıydı ki Sayın başbakan onu takdir ederek milletvekilliğine layık gördü ve ikinci dönemindede merdivenleri hızlı şekilde çıkıyor görmemek mümkün mü? sadece tüneller buna yeter kim derdi ki Amasra'ya Kurucaçileye tünel yapılacak Sayın Bilgine bakarsak Milletvekili yalancı aynı uslüba yine başladı kendisine bir şey kazandırmaz adamın gözü kör olur, verdiği her sözü tutan sizce yalancı mı? vatandaş görmüyor mu? Allah aşkına bu hükümet Bartın'a çok sayıda Toki köprüsünden büyük köprü yapmadı mı? bu mhp liler, vatandaş görmüyor mu, onlarda neden sorun çıkmıyorda belediyenin mücavir alanında parası hükümet tarafından aktarılan Toki köprüsünde çıkıyor vatandaş bunu yutar mı?

Avatar
öz vatandaş 11 yıl önce

AKPLİ VATANDAŞ kime hizmet ediyorsun? ithal adayı bartın a yutturdular siz uyuyun kime ne yakınlığı görmüş vekilden hadi ordan

Avatar
Toki sakini 11 yıl önce

Sayın Başkan. Partinize oy veren bir vatandaş olarak, şuan pişmanım.. Çünkü TOKİ Köprüsü yeri için açık ve seffaf değilsiniz.. TOKİ Köprüsü parası geleli bir yıl olmuş, bir açıklamanız yok.. ""TOKİ Köprüsünü imar planında bu mevkiye laik görüp, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gönderdik"" açıklamasını, neden yapamıyorsunuz... TOKİ KÖPRÜSÜNÜ İŞLEYEREK ANKARA'YA GÖNDERDİĞİNİZ İMAR PLANINI, AÇIKLAYINIZ LÜTFEN..""

Avatar
şamil 11 yıl önce

allahaşkına sayın başkan sende harcayacak para çok .bir seçime daha gir.