Fatih'in Emanetine Sahip Çıktık

AK Parti Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak ve İl Başkanı Yaşar Arslan İftar yemeğinde yaptığı konuşmalarda, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirterek, bu güzel iftar sofrasını Amasralılarla ve teşkilat mensuplarıyla paylaşmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Tunç; “Ramazan Ayı Yardımlaşma Ayıdır, Yoksulları Gözetmeliyiz”

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’ta iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada Ramazan ayının, Rahmet ve Bereket ayı, kardeşlik ve dayanışma ayı olduğunu belirterek; “Evveli rahmet, ortası mağfiret sonu da Cehennem azabından kurtuluş olan bu mübarek ayda bizleri iftar sofrasında buluşturan Amasra Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bu ayda yardımlaşma ve kaynaşmanın en güzel örnekleri sergilenir, Ramazan ayında ve sonrasında en önemli husus fakirleri yoksulları gözetmektir, gerek teşkilat olarak, gerekse toplum olarak bu konuda gereken hassasiyeti göstermek zorundayız.” dedi.

“Milletimiz ülkemizin huzurunu bozmak isteyenlere fırsat vermeyecek”

Milletvekili Tunç, AK Parti’yle birlikte 11 yıldan bu yana Türkiye’nin hayal dahi edilemeyen bir gelişme ve ilerlemeye sahne olduğunu belirterek, bu kalkınma hamlesini çekemeyenler, Türkiye’nin süper güç olmasını istemeyen iç ve dış mihraklar, içerideki terör örgütlerini de taşeron olarak kullanarak karışıklık çıkarmak istediler, maalesef ana muhalefet ve bazı muhalefet partileri de AK Parti’yi sandıkla iktidardan indiremeyeceklerini bildikleri için bu şiddet olaylarına destek çıktılar, yıkıp yakanlara, polisi taşlayanlara, dükkanların camlarını çerçevelerini indirenlere sahip çıktılar, olayları körüklediler, AK Parti’den önceki sıkıntılı günleri hatırlayamayan gençlerimizi kullanarak, kirli emellerine alet edenler oldu, senaryosu dışarıdan yazılmış bu oyun tutmadı ve milletimiz planları bozdu. Önümüzdeki yerel seçimlerde millet sandıkta da bunun cevabını verecek, ve ben ülkemin huzurunu, milletimin birliğini bozanları sandığa gömüyorum diyecek ve AK Parti’nin oylarını çok daha yukarılara çekecek” dedi.

“Amasra’ya Büyük Eserler Kazandırdık, Fatihin Emanetine Sahip Çıktık”

Peygamber Efendimizin “İstanbul mutlaka fetholunacaktır, O’nu fetheden kumandan ne güzel kumandandır” hadisi şerifine mazhar olmuş Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethettikten sonra 1461 yılında Amasra’yı da fethederek “Lala Lala Çeşm-i Cihan Bu mu ola?” diyerek Amasra’ya hayranlığını belirterek, Amasra’yı dünyanın göz bebeği olarak nitelemiştir. İşte Amasra bunun için önemlidir. Peygamber Efendimizin methine mazhar olmuş bir kumandanın bizlere emanetidir. Bu emanete sahip çıkmaya devam edeceğiz, Bartın’ın tüm ilçe ve köylerinde olduğu gibi AK Parti olarak Amasra’ya da sahip çıktık, çıkmaya devam ediyoruz. Bundan 10 yıl önce Bartın ile Amasra arasında tünel yapılacak deseydik kim inanırdı? 10 yıl önce memuruna işçisine emeklisine maaş ödeyebilmek için İMF kapılarında el pençe divan duran bir ülkenin Amasra’ya tünel yapması mümkün müydü? İşte AK Parti Bartın ile Amasra arasındaki mesafeyi 5 dakikaya indiriyor, tünel çalışmalarımıza geçen yıl mayıs ayında başlamıştık, bu yıl sonunda inşallah hizmete açacağız, Amasra’ya Adalet Sarayı, Kapalı Spor Salonu, Öğretmenevi ve Yolcu İskelesi kazandırdık, tarihi köprülerinin onarımlarına başladık, önümüzdeki yerel seçimlerde Amasra’da merkezi hükümet yerel yönetim uyumunu sağlayacak bir başarıyı Amasralı hemşehrilerimiz sağlayacak, Amasra turizmde bir marka olacak” dedi.

Konuşmaların ardından iftara katılan misafirlerle tek tek ilgilenen Milletvekili Tunç, iftar sonrasında da teşkilat mensupları ve Amasralılarla çay sohbeti gerçekleştirdi.

Anahtar Kelimeler:
RamazanAmasraIftar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 11 yıl önce

fatıhın emanetı amasraya termık santral yapıp amasrayı yok etmekmı. uyanın artık ey bartın halkı

Avatar
murat reis 11 yıl önce

yüksel abi fazla düşünme haklısın bu vekili dinlemek adam olana zul'dür...bak yanındaki orhan bey karanlığı izliyor sen kadar derine dalmamış... (editör notu: yorum uslubunuza dikkat ederseniz memnun oluruz)

Avatar
Ahmet Çelik 11 yıl önce

Körler , sağırlar. Birbirini ağırlar.
10 sene önce kozcağız-nebioğlu arası yol 10 senede bitmez deselerdi kimse inanmazdı.
10 sene önce menden-Devrekli arası yol 20 senedir bitirelememiş, 10 senede de bitmez deselerdi kimse inanmazdı.
Belki Kadir İnanır'dı.

Avatar
murat reis @murat reis 11 yıl önce

editör bu vekilin ne kadar halden anlamaz halka tepeden bakan biri olduğunu sen bilmiyorsunda ben yakınen gördüm yaşadım..karşılığınıda verdim ama içimde kaldı.. artık vekilliği biter devran döndüğünde ist.da bürosunada uğrayacam şimdiden bunuda yayınla bilsin..ahını bedduasını aldıkları yakasını bırakmayacak...ne iyiliği ne kötülüğü unutanlardanız editör.. bak resimdeki iş arkadaşlarımızı iyiydi unutmadığımız gibi.. (editör notu: ne kadar haklı olursanız olun öyle hitap etme hakkınız olamaz - en azından bu platformdan)

Avatar
murat reis @murat reis 11 yıl önce

o vekilin bizlere gösterdiği saygısızlığı biz ona göstermedik daha o hakkımız saklı editör..ama yinede yayınladığın için sağol...

Avatar
tunç mütevazi ve çalışkan 11 yıl önce

murat reis adlı kişinin milletvekilimiz yılmaz tunç hakkında söyledikleri tamamen gerçek dışıdır. tunç için halka tepeden bakan ifadesi tamemen birkıskançlığın ve çekememezliğin göstergesidir. tunç seçildiği günden bu yana halkın arasında, vatandaşın sorunları ile ilgilenen alçak gönüllü mütevazi bir siyasetçi. bartın için müthiş çalışmaları var. meyve veren ağaç taşlanır

Avatar
tunç @murat reis 11 yıl önce

insan bilmediği şeyin düşmanıdır. tanıyın siz de seveceksiniz

Avatar
amasra ıstemıyor 11 yıl önce

amasra akp yı ıstemıyor