Haberler asılsız, makbuzlar elimizde

Yerel basında çıkan bir haberde AK Parti gurubunun ücretli olan piknik alanına “Biz AK Partiliyiz” diyerek para vermeden girdikleri iddiasında bulunuldu. Kadın Kolları Başkanı Kurtkaya ise gazetemize yaptığı açıklamada iddiaların asılsız olduğunu, ücret makbuzlarının ellerinde olduğunu söyledi.

AK PARTİ TARAFINDAN DÜZENLENEN KAYNAŞMA PİKNİĞİNDE GİRİŞ ÜCRETİ POLEMİĞİ

Hafta sonu Bartın Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait Balamba Piknik Alanında AK Parti Kadın Kollarının Otistik Çocuklar ve Aileleri için düzenledikleri kaynaşma pikniğinde “giriş ücreti” polemiği yaşandı. Konuyla ilgili yerel basında çıkan haberde, Orman İşletme Müdürlüğü’ne devredilen ve girişi paralı olan piknik alana girişte para vermediği iddia edilen AK Partili kadınlara vatandaşlardan tepki geldiği yönünde açıklamalar yer aldı. Piknik alanında görevli olan kişilerce AK Partili kadınların para vermeden içeriye girdiği şeklinde bilgilerin de yer aldığı habere dün AK Parti Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya’dan yalanlama geldi.

Kurtkaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Hafta sonu Partimizin kadın kolları üyeleri ile birlikte anlamlı bir etkinlik organize ettik. Bu etkinliği kendi içimizde basına bilgi vermeden yaptık. Davetimiz dışında etkinliğimize katılan bazı basın mensupları asılsız bir haber yaparak bizleri zor durumda bırakmaya çalıştı. Ancak hakkımızda ortaya atılan iddia ile uzaktan yakından bir ilgimiz yoktur. Biz AK Partili kadınlar olarak piknik alanına ücretlerimizi ödeyip makbuzlarımızı alarak girdik. Sadece etkinliğe davetli katılan bazı Otistik çocuklar ve ailelerinin ücretsiz olarak giriş yapmaları talebinde bulunduk. Bizler zaten destek ve moral amaçlı bir etkinlik yaptık. AK Parti hükümetinin arkasına sığınarak her yere ücretsiz giriş yapabiliriz gibi bir algı oluşturulmaya çalışıldı. Asla böyle bir durum söz konusu olamaz. Bizler de halkın içinden insanlarız. Vatandaşlarımız ne şekilde hayatlarını sürdürüyorlarsa, bizler de aynı şekilde onlar gibi yaşıyoruz. Bizlere hiçbir yerde herhangi bir ayrıcalık söz konusu dahi olamaz. Buna zaten biz müsaade etmeyiz. Hakkımızda ortaya atılan bu asılsız iddiayı esefle kınıyoruz. Hiç kimse AK Parti adını bu tarz küçük düşürücü asılsız iddialarla lekelemeye çalışmasın. Bizler daima halkımızın yanında olan ve onlara destek olmaya çalışan bir partiyiz. Yaptığımız etkinlikte bu özel ailelerimizi bir nebze olsun mutlu etmek istedik, hepsi bundan ibarettir. Ayrımcılık gibi bir durum asla ve asla söz konusu değildir. Hakkımızda yapılan bu iddiaya çok üzgün olduğumuzu belirtir, kamuoyu bilgisine saygı ile duyurulur” dedi.

Bartın Hergün

Anahtar Kelimeler:
Piknik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rıza çakın 11 yıl önce

Arkadaşlar 10 yıldır iktidarda olup da sürekli tirendi yükselen partiye alışık olunmadığı için sürekli üzerinize gelecekler. Çamur at izi kalsın. Siz kendinizden emin olun. Yolunuz açık olsun.

Avatar
HERSEY BEKLENIR 11 yıl önce

sizden hersey beklenir. oyle guvensiz bir ortam yaratmissiniz ki, herkes sizden suphelenir olmus. bir piknik icin bile haber oluyorsunuz. bu hem hosunuza gidiyor, hem de cogu zaman isinize gelmiyor. sizden hersey beklenir. makbuzu da haberden sonra kestirmissinizdir. size cozum mu yok?

Avatar
bartın bartın 11 yıl önce

siyaset yapıyorsanız dik durun yanlış yaptınız....hemde özürlü çocuklar üzerinden para vermediniz biliyoruz hiç olmazsa ses çıkarmayın yakışmıyor

Avatar
Aynı Hamam Aynı Tas 11 yıl önce

aynı ekip değilmiydi yerli malı haftasında anasınıfı öğrencilerine akp etiketli kumanya dağıtanlar. bunlara hala inanan var mı ki...

Avatar
vatandaş 11 yıl önce

piknik alanına bile siyasi pankart asandan ne beklenir..ampül logolu o pankartı asmasanız olmuyormu.?..muhakkak siyaset olacak değilmi..bende bu hatanızı kınıyorum.... amaç piknik alanına gelenlere siyaset yapmak..bu kadarı da olmaz..

Avatar
halktan biri @rıza çakın 11 yıl önce

partinizin trendi yükselmiyor, alçalıyor rıza bey..anketlerden haberiniz yok galiba...kadın kollarınızın da kaçıncı hatası bu...size tavsiyem siyaseti bilenlere yaptırın da,haber olmayın..