Hava kirliliğinden kurtaracağız

Zonguldak, Bartın, Kozlu, Kilimli, Çaycuma ve Devrek şehirlerinden oluşan dağıtım bölgesi için 21 Ekim’de gerçekleştirilen ihalenin ardından müteahhit firmanın çalışmalara Mayıs ayından itibaren başladığını belirten Milletvekili Tunç, lisans tarihinden itibaren 18 ay içinde çalışması tamamlanan yerleşim alanında dağıtım şebekesinin işletmeye alınması suretiyle, gaz sunumuna başlanacağını, Zonguldak, Bartın, Kozlu, Kilimli, Çaycuma ve Devrek şehirlerinde beş (5) yıl içinde dağıtım bölgesindeki imarlı alanlar bütününde doğal gaz kullanmak isteyen her müşterinin, dağıtım şebekesine bağlanacağını söyledi.

Doğalgazın geçen yıl Bartın Organize Sanayi Bölgesine verildiğini, Organize Sanayi Bölgesi dışında da büyük fabrikaların doğalgaz kullanmaya başladığını belirten Milletvekili Tunç, şehiriçi dağıtım şebekesi inşaatının tamamlanmasıyla birlikte Bartın’ın büyük bir sıkıntıdan kurtulacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatanndaş 11 yıl önce

sayın tunç hiç inandırıcı değilsiniz. bir yandan doğalgaz gelirken öbür yandan termik santrale neden yeşil ışık yakıyorsunuz. samimiyseniz bakanlık aracılığıyla hemaya bir daha rapor hazırlanmamak üzere hayır deyin

Avatar
Termik Santral 11 yıl önce

yılmaz bey siz milletle dalga mı geçiyorsunuz. ne zaman termik santral karşıtı bir eylem yaklaşsa siz doğal gazdan bahsediyor vatandaşın aklını karıştırmaya çalışıyorsunuz. turizmde marka yapacağız dediğiniz amasradan hemayı neden def etmiyorsunuz.

Avatar
Erdoğan Atmış 11 yıl önce

6400 mw gücündeki bir santralin bartın ili kapsamındaki bütün yerleşimlerde 1 yılda yakılan kömürü 6 saatte yakacağını ve bacadan çıkan toz, kükürt ve azotun belli bir oranda tutulabildiği, fakat karbon gazlarının hiç tutulamadığını hatırlatmak istiyorum. bu durumda doğal gaza ne gerek var. termik santral yılda 6 saat fazladan çalışmış gibi olacak.

Avatar
amasra 11 yıl önce

anlattıklarına kendiside inanmıyor ki zaten buna bişeyler ezberletmişler ankaradan buraya gelip vır vır anlatıyor bi kerede vatandaşım halin nasıl diye bi sor be hep aynı laflar şunu bunu yaptık bunlar yetmez tabi şunlarıda yapacaz termik santral yapılmayacak dedi zamanında bakan sözü var dedin bakan günay gitti başbakan sözü var dedin ikiniz hala durduğunuza göre sahtekarsınız