Öne Çıkanlar Kurucaşile BAKKA Filiz Fırat UEFA Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı

İki bakan doğalgaz için yarın Bartın'a geliyor

Ak Parti Bartın İl Başkanı Yaşar ARSLAN’ ın yaptığı açıklamaya göre, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner YILDIZ ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan BAYRAKTAR’ ın, doğalgaz projesi ve TTK ziyaretleri için 29 Ağustos 2012 Çarşamba günü Bartın'a geleceklerini söyledi.

Arslan; "29 Ağustos 2012 Çarşamba günü Kapalı Pazar yerinde saat 15:30 da yapılacak, Bartın’ımızda temiz hava, yaşanılabilir bir çevre için başlangıç olan, doğalgaz temel atma törenine Bartınlı hemşehrilerimizi davet ediyoruz. " dedi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç da, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Taner Yıldız ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar’ın Bartın ilini ziyaret edecek olmalarından çok memnun olduklarını belirterek, “Sayın Bakanlarımızla birlikteBartın için çok önemli olan doğalgaz şehir içi dağıtım şebeke inşaatının temelini atacağız, Bartın Organize Sanayi Bölgesine 2010 yılında doğalgazı yine Enerji Bakanımız Sayın Taner Yıldız’ın katılımı ile vermiştik, şimdi de iki yıl sonra şehirci dağıtım şebekesinin temelini atıyoruz, Bartın doğalgaz sayesinde temiz bir havaya kavuşacak, Bartınlı hemşehrilerimizi Çarşamba günü saat:15:00’de Cumhuriyet Meydanında gerçekleştireceğimiz doğalgaz temel atma ve altın kaynak törenine bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SİLO 74 12 yıl önce

Çevre ve şehircilik bakanımız bartına gelmişken millet vekillerimiz bukadar çok talep varken neden yeni toki binaları bartına yapılmıyor sorabilirlerse bir zahmet çok iyi olur diye düşünüyorum yoksa bartında ev almak hayel bana kalırsa şunuda söyleyeyim toki şuraya konut yapacak buraya konut yapacak diye herkes sallamada haftada bir ankara toki başkanlığını arıyorum bartında daha hiçbir projemiz yok deniliyor bartında biri yalan söylüyor sonra kendi inanıyor

Avatar
TOKİ Lİ 12 yıl önce

Daireler Bartın il merkezine göre yüzde 20 tokide indirimli şu anda sahibinden com da güzel daireler vardır tokide.

Avatar
aydın 12 yıl önce

hani şu samsun da kendi kendini aklyan bakan mı