MİLLETVEKİLİ TUNÇ ULUS İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, AK Parti Ulus İlçe Başkanı Mustafa Kuru, İl Genel Meclisi Üyesi İrfan Ekmekçi, Belediye Meclis Üyeleri ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte, Ulus ilçesinde incelemelerde bulundu.
Yapımı uzun yıllar devam eden ancak bir türlü hizmete açılamayan Ulus Belediyesine ait otel inşaatında incelemelerde bulunan Milletvekili Tunç, otelin eksikliklerinin biran an önce giderilip Öğrenci yurdu veya turizm amacına yönelik hangi hizmete tahsis edilecekse buna karar verilerek hizmete açılması gerektiğini söyledi. Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’da Belediyeye ait otelin hizmete açılması için gerekli girişimleri başlattıklarını söyledi.
Milletvekili Tunç, Ulus ilçesinde Hastane inşaatı, İmam Hatip Ortaokulu inşaatlarının devam ettiğini belirterek, 30 Nisan tarihinde Sentetik Çim Futbol Sahası tribün yapımının ihalesinin gerçekleştirileceğini, Anaokulu yapımının da önümüzdeki günlerde ihale edileceğini söyledi. Milletvekili Tunç, Ulus ilçesine Meslek Yüksekokulu binası yapılması için de gerekli çalışmaları Ulus’a hizmet Vakfı ile birlikte gerçekleştireceklerini söyledi.
Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Milletvekili Tunç’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, seçim sonrası göreve başlar başlamaz, halka vadettikleri projelerinin hayata geçmesi için gerekli çalışmaları başlattıklarını, bu konuda Milletvekilimiz Yılmaz Tunç’un yakın takibinden çok memnun olduklarını söyledi. Ulus çayının ıslahı, SUKAP projesinden alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarının başlaması ile ilgili girişimlerde bulunduklarını bu konudaki çalışmaların önümüzdeki günlerde başlayacağını söyledi. Başkan Uzun, Ulus ilçesinin giriş ve çıkışlarındaki karayolu kavşaklarının düzenlenmesi için de Karayolları yetkilileri ile görüştüklerini ve çalışmaların başladığını söyledi.
İlk Neşter Ulus Oteli'ne
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, AK Parti Ulus İlçe Başkanı Mustafa Kuru, İl Genel Meclisi Üyesi İrfan Ekmekçi, Belediye Meclis Üyeleri ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte, Ulus ilçesinde incelemelerde bulundu.
28 Nisan 2014 Pazartesi 10:01

ulus yenimi ilçe oldu yoksa birileri ulusu yenimi sevmeye başladı.elinizde imkanlar vardı da şimdiye kadar niçin otele ilgilenmediniz.neden çürüttünüz .. bizden sizden ayrımını bırakın artık insanı insan olduğu için sevin.demekki şimdiye kadar ulus ve ulus halkı cezalıymış