Öne Çıkanlar Kurucaşile BAKKA Filiz Fırat UEFA Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı

Kalay: Bartın Kasaba Mantığıyla Yönetiliyor

“BARTIN KASABA MANTIĞI İLE YÖNETİLMEKTEN KURTULMALI”

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyorlar. Gündüz esnaf, fabrika, kurumlar ve halk ziyaretlerinde Bartınlılarla birlikte olan Tunç ve Kalay, akşamları da ev ve site sohbetlerinde Bartın ile ilgili projelerini paylaşıyorlar. Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay site ve ev sohbetlerinde yaptığı konuşmalarda Bartın’ın belediyecilikte çok zaman kaybettiğini, son 5 yılda adeta kasaba mantığı ile bir yönetim sergilendiğini, 30 Mart tarihi itibariyle bu anlayışı değiştireceklerini söyledi.

ŞEHİR MERKEZİNDE TUVALET BİLE YOK

Son olarak Gölbucağı Mahallesi Güney Sitesi ve Aladağ Mahallesinde ev sohbetlerinde bulunan Milletvekili Tunç ve Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay, Bartın’ın sorunlarını bildiklerini ve çözmek için çok önemli projeler ürettiklerini, bu projelerin 30 Mart tarihi itibariyle Bartın’da gerçekleştirilmesi için gece gündüz çalışacaklarını ve Bartın’ı hak ettiği noktaya taşıyacaklarını söyledi. Milletvekili Tunç’ta yaptığı konuşmada, “Bartın’da çarşı içerisinde hanımlarımızın gidebileceği bir tuvalet bile yok, siz hangi belediyecilikten ve hangi başarıdan bahsediyorsunuz, tüm bu sorunları çözecek olan AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay ve ekibidir” dedi.

IRMAK KANALİZASYON KOKUSUNDAN GEÇİLMİYOR

Bartın’ın en temel sorunlarının bile çözülemediğini belirten Dr. Seyfettin Kalay, içme suyu sorununu çözemeyen, kanalizasyonu ırmağa akıtan, trafik problemini çözemeyen, hava kirliliğini çözemeyen, çöp ve katı atık sorununun çözemeyen bir belediye yönetiminin Bartın’a bundan sonra da bir faydasının olamayacağını söyledi. Dr. Seyfettin Kalay, Bartın’ın bu sorunlarının kısa sürede çözeceklerini ve büyük projelerle de Bartın’ı mutlu insanların yaşadığı bir şehir haline getireceklerini söyedi.

KENT KONSEYİNİ BİR KERE BİLE TOPLAMADILAR, PARTİZANCA YÖNETTİLER

Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın’da son 5 yılda kent konseyinin bir kere bile toplanmadığını belirterek, birlikte yönetim yerine partizanca bir yönetim sergilendiğini, bunun tüm Bartın halkı tarafından görüldüğünü bu duruma 30 Mart tarihi itibariyle son verilerek, Bartın ile kararları Kent konseyinde herkesin görüşlerini alarak alacaklarını söyledi.

5 YILDA YAPILAN YEMEK EVİ, ŞELALE, YALIDAKİ UCUBE, ÇOK YAZIK

Milletvekili Tunç, “MHP’li belediyeden 5 yılda geriye kalan bir yemek evi, şelale, yalıdaki ucube, 5 yılda 3 icraat, Allah aşkına bunların Bartınlı hemşehrilerimize ne faydası var, bunlarla 5 yıl geçiren ve övünen bir belediye olabilir mi? Bartın’ın sorunlarının bir tanesini bile geçtiğimiz 5 yılda çözemeyenlerin hangi yüzle oy isteyebilir” şeklinde konuştu.

BİR NİKAH SALONUMUZ BİLE YOK

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Dr. Seyfettin Kalay da Gölbucağı Mahallesi Güney Sitesinde yaptığı konuşmada Bartın’da nikah salonu bile bulunmadığını, gençlere yönelik gençlik merkezi, yaşlı ve engellilerin vakit geçirebilecekleri mekanların bulunmadığını belirterek, 30 mart tarihi itibariyle Bartın’da gerçekleştirecekleri yatırımlarla bu eksiklikleri gidermek için çalışacaklarını söyledi.

HÜKÜMET-BELEDİYE UYUMUNDAN BARTIN KAZANÇLI ÇIKACAK

Hükümet-Belediye uyumunun çok önemli olduğunu belirten Milletvekili Tunç, geçtiğimiz 5 yıllık dönemde iktidar partisi Milletvekili olarak beni bir kez bile “Bartın için şöyle bir projem var hükümetten destek istiyorum” diye aramayan bir Belediye Başkanının Bartın’a bundan sonra da bir faydasının olamayacağını söyledi. Ödeneği hazır olan TOKİ köprüsünün yapılacağı yerin bile imar planını yapmayanların önümüzdeki süreçte Kentin uygulama imar planlarını ise hiç yapamayacağını söyleyen Milletvekili Tunç; “30 Mart Bartın için bir dönüm noktası olacak, siyasi görüşü ne olursa olsun, tüm Bartınlılardan bu seçimde destek bekliyoruz, Bartın’a hep birlikte sahip çıkalım, Dr. Seyfettin Kalay ile Bartın’ı tüm sorunlarından kurtaralım, dev projelerle Bartın’ı artık ayağa kaldıralım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gurbetci 10 yıl önce

Sallayin bakalim sallayin nasil olsa alan buyuk.

Avatar
son geldi..... 10 yıl önce

isminde adalet olan bir partinin adaletsiz olması insanlarında bu partiye hala ümit bağlamaları nereye kadar...sonunuz geldi boşa çırpınmayın

Avatar
Ali bulsuk 10 yıl önce

Evet 12 yıldır Bartın kasaba gibi yonetiliyot

Avatar
BARTINLI 10 yıl önce

allah aşkina gördüm ama si̇zleri̇n gi̇bi̇ yalan söyleyen hi̇ç görmedi̇m kardeşi̇m ariti bi̇ti̇rdi̇ni̇z gi̇di̇n bi̇r görünarit gelçektende bi̇tçünkü orada ak parti̇ vardi kurucaşi̇le bi̇tmi̇ş adli̇yesi̇ bi̇le yok artik hasan kadi tahmi̇ni̇m bi̇rdahaki̇ seçi̇mde yok bi̇tmi̇ş kozcağizimi dahi̇ bi̇ti̇rdi̇ni̇z şi̇mdi̇ sira bartinami geldi̇ allah korusun bartinimizi si̇zi̇n gi̇bi̇ yalan maki̇nasi i̇nsanlardan i̇nsan larin gözünün i̇çi̇ne baka baka yalan söylüyorsunuz yaziklar olsun yok toki̇ köprüsü yahu si̇zi̇n eli̇ni̇zden tutanmi var hemen başlayin yoktünel yapin hemen allah aşkina bunlar beledi̇yeni̇n görevleri̇mi̇ yalan ciliği birakin mi̇llet artik uyandi beyler yakinda toz olup gi̇deceksi̇ni̇z

Avatar
gurbetci 10 yıl önce

Soruyorum arkadaslar sizlere bu millitvekili diye dolasan kisi bartin icin ne yapmista simdiye kadar da simdi ne yapacaklar bu baskan olacam diye sokak sokak dolasan kisi bu kisiye bunu ulusa baskanlik bile vermediler simdii bartinimi yonetecek bu kisi gulmemek elde deil valla acaba dusunuyorum bu nlat inaniyorlarmi acaba benim oyum yok bu tunc barytonda oldugu surece

Avatar
gurbetci 10 yıl önce

Birakinda nikah salonunu millet acliktan oluyor is getirin bartina insanlar kendine bakamiyor siz nikah salanundan bahsediyorsunuz allah akil verson bunlara nede olsa kendilerinde probblem u
Yok

Avatar
halktan biri 10 yıl önce

bartın kasabaysa bunda sizde suçlusunuz..12 yıldır iktidardasınız..her dönem vekil çıkarttınız..türkiye gelişiyor, değişiyor diye reklam yapan kim. paraları ayakkabı kutularına dolduracağınıza bartına yatırım yapsaydınız..