Kartal: Bartın Marka Şehir Olacak

AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Ali Kartal Serbest Mali Müşavirler Odası’nı ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği ile Şoförler ziyaret ederek, karşılıkla görüş alışverişinde bulundular.

AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Ali Kartal, ilk olarak Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Aykut Oktay Ulu’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşma yapan Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Aykut Oktay Ulu, AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Ali Kartal’ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek “1-7 Mart tarihleri muhasebeciler haftamız. Her yıl olduğu gibi Bartın Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası olarak bu haftayı çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Sn. Ali Kartal’ın muhasebeciler haftasını kutlamak üzere odamızı ziyaret etmelerinden dolayı oda yönetim kurulu ve tüm arkadaşlarım adına kendisine teşekkür ediyoruz. Çıktığı bu yolda gönlünden geçenlere ulaşmasını diliyoruz.” Dedi.

Kartal ise ziyaretinde Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası Haftasının kutlu olmasını dilerken Mali Müşavirler ve Muhasebecilerin yaptıkları işin çok önemli olduğuna vurgu yapıp “Tüm iş verenlerimizin devletle arasında ki köprüyü oluşturuyorlar. Bu köprüde arada ki bağlantıyı kuruyorlar. Vatandaşlarımızın ve devletimizin en doğru ve en güvenilir şekilde, vatandaşlarımız tarafından verginin ödenmesi ve devletimiz tarafından da en iyi hizmetlerin ulaşması açısından köprü oluşturuyorlar. Bu ulvi ve kutlu davada kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.

KARTAL: HER ZAMAN BİRLİKTE OLACAĞIZ

Oda binasının açılışına da katıldığını ifade eden Kartal, Bartın Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın Bartın’ın en güzel odalarından biri olduğunu ifade ederken diğer odalarında aynı pozisyona ulaşmasını temenni ettiğini söyledi. Kartal, “AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı olarak ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bartın Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’na olan ziyaretinin aynı zamanda güzel bir haftaya denk gelmesinin de ayrı bir güzellik oldu. İl Genel Meclisi Başkanlığı döneminde de Bartın Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası ile birlikte ortak çalışmalar gerçekleştirerek, bir çok noktada fikir alışverişinde bulunduk. Bartın’da 10 yıllık İl Genel Meclis çalışmamız oldu. İl Genel Meclis Başkanlığı yaptığım dönemde de odamızın çok büyük desteklerini gördüm. İnşallah bundan sonra ki süreçte de Allah bizlere milletvekili olmayı nasip ederde milletvekili olursak biz her zaman odalarımızla, sendikalarımızla, Bartın’da ki tüm katmanlarla beraber aynı düşünce içerisinde olarak Bartın’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Sonuç olarak ortak akıl çok önemli. Tüm işleri ortak akılla yapmak gerekir. Biz 2004’ten 2014’e kadar Bartın’da çok büyük işlere imza attık. Bizim geçmişte yapmış olduğumuz bu işlere geleceğe ayna olacaktır. Tabi ki bunu ben tek başıma başarmadım tüm arkadaşlarımızla birlikte başardık.” dedi.

BARTIN MARKA ŞEHİR OLACAK

Yerelde yapmış olduğu çalışmaları, bilgi birikim ve edindiği tecrübeleri genelde Bartın’a hizmet etmek için değerlendirmek istediğini de kaydeden Milletvekili Aday Adayı Ali Kartal, Bartın’ın sorunlarını biliyoruz. İşin mutfağından gelen birisi olarak sorunların çözümlerini de biliyoruz. Odamızın da destekleriyle Bartın’ı daha güzel hale getirmek ve şehrimizin Türkiye’de ve dünyada ismi duyulan şehirler haline getirmek için çalışırız.” İfadelerini kulandı.

ESNAF VE ŞOFÖRLER ODASINI ZİYARET ETTİ

Daha sonra Milletvekili Aday Adayı Ali Kartal, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği ve Şoförler Odası Başkanı Sinan Amasralı’yı ziyaret etti.

Burada konuşma yapan Ak Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Ali Kartal “AK Parti Milletvekili Aday Adayı olarak yola çıktık. Malumunuz 10 yıl birlikte beraber çalıştık Bartın’da. Şehrimize hizmet etmek için mücadele ettik. O dönemlerde Sinan başkanımızın çok desteklerini gördük. Aynı zamanda birlikte de çalıştık. Şoförler odasının, İl özel idaremizin işi olan okul öğrencilerimizin taşımalı eğitiminde büyük bir desteğiniz oldu. Çocuklarımızı güvenle Bartın’da evlerinden okullarına ve okullarından evlerine teslim ettiniz. İnşallah bundan sonra da Milletvekili Adayı ve Milletvekili olursak geçtiğimiz 10 yılda çalıştığımız gibi Bartın’ın kalkınması için güzel işleri birlikte yapacağız. Şehrimizin gelişmesi için ortak aklı kullanacağız. Biz bu işler için yola çıktık ve sizlerinde desteklerini bekliyoruz.” dedi.

Esnaf Ve Şoförler Odası Başkanı Sinan Amasralı’da Kartal’a İl Genel Meclis Başkanlığı döneminde ki hizmetlerinden dolayı şoför esnafları adına teşekkür edip, “Bizlerde üzerimize düşen bir görev varsa yerine getirmek için canla başla çalışırız.” Dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ali Kartal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.