Kumluca yolu yatırım programına alındı

Kumluca Beldesi Belediye Sosyal tesislerinde düzenlenen kahvaltıya Ak Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç, Seyfettin Kalay, İl Başkanı Yaşar Arslan, Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin, Ak Parti İl Teşkilat üyeleri ile Kumluca belde teşkilat üyeleri ve muhtarlar katıldı. Toplantıda konuşan Ak Parti Bartın Milletvekili ve Adayı Yılmaz Tunç, vatandaşın artık icraata oy verdiğini söyleyerek istikrar sürdükçe ülkemizin kazandığını ifade etti. Kumluca yolunun programa alındığı müjdesini veren Tunç, “Kozcağız - Kumluca – Abdipaşa yolu 35 km. ve bunu programa aldık” dedi. Büyük köylerde artık vatandaşların futbol sahası istediğini, bu taleplerinde ustalık döneminde gerçekleşeceğini söyleyen Tunç, 2-B arazisi ile ilgili tespitlerin yapıldığını ve tespitlerin bitmesinden sonra devir işlemlerinin yapılacağını belirtti.

Ak Parti Bartın Milletvekili 2. Sıra Adayı Seyfettin Kalay’da söz alarak sağlık alanında devrim yapıldığını ve artık özürlü yakınlarının Ak Parti iktidarı ile bakım parası aldığını söyledi. Önümüzdeki bir yıl içinde Kumluca Aile Sağlığı Merkezinin hizmete sokmak istediklerini söyleyen Kalay, son iki yılda Bartın’da 13 hastanın helikopter ambulans ile taşındığını ifade etti. Yoğun katılımın olduğu toplantı muhtarların sorunlarını adaylara iletmesi ile son buldu. Adaylar daha sonra Kumluca esnafını ziyaret ederek hayırlı işler diledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.