Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük

Kurucaşile'den teşekkür ziyareti

Çakraz-Kurucaşile karayolunun ihale edilip, yol ve tünel inşaatlarının başlamasından dolayı çok büyük bir sevinç yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Sayın ve İlçe Başkanı Erfındık, yıllardır özlemle bekledikleri yol çalışmalarının 2009 yılında programa alınması ardından projelerinin yapılıp, 2011 yılında da inşaat ihalesinin gerçekleştirilmesi ve inşaat çalışmalarının başlamış olmasının Kurucaşile halkını memnun ettiğini ifade belirttiler. Bartın Üniversitesine bağlı Yüksekokul programlarının Kurucaşile’de açılmasının ve bu yıl da öğrenci sayısının iki katına çıkacak olmasının ilçe için önemli olduğunu belirten Sayın ve Erfındık, Kurucaşile ilçe merkezi şehir geçişinin kilitli parke taşı ile döşenmesi ile ilgili ihale nedeniyle ve diğer çalışmalar nedeniyle Milletvekili Yılmaz Tunç’a teşekkür ettiler.

Kurucaşile Tünel İnşaatları Başladı

Çakraz-Kurucaşile yolunda gidiş ve geliş tünelleri ayrı olmak üzere iki tüp şeklinde olacağını, proje kapsamında toplam olarak 8 tünel ve 21 km. tünel inşaatı bulunduğunu belirten Milletvekili Tunç, 25.km.de 968 metre, 28. Km.’de 2550 metre, 32.km.de 2377 metre, 37. Km.de 4605 metre olmak üzere 10.500 metre gidiş, 10.500 metre geliş toplam 21 km. uzunluğunda tünel inşa edeceklerini söyledi. Milletvekili Tunç, Bartın-Çakraz bölümündeki 25 km. uzunluğundaki bölünmüş yol çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu, 968 metre uzunluğundaki ilk tünelin giriş ve çıkışındaki çalışmaların da başladığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GARABET DÖRTLER 12 yıl önce

AKP Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç TBMM Adalet komisyonu üyesi Kurucaşile Adliyesini AKP Kapattı. Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, AKP Kurucaşile İlçe Başkanı Murat Erfındık ve Belediye Meclis Üyesi Ekrem Sarışan Acaba Adliyenin kapanışınamı teşekkür etmişler tam bir gareket doğrusu rahmetli Aziz Nesin haklıymış.

Avatar
amasralı 12 yıl önce

sayın kurucaşileli akpliler gidin teşekkür edin vekile hizmetlerinden ötürü sayalım hizmetlerini bir : seni belediye başkanı yaptı iki :seni belediye meclis üyesi yaptı üç senide ilçe başkanı yaptı elbette bu hizmetler az hizmetler değil seneyede yerel seçimler var vekilin hizmetlerinin devamı ise aynrı insanların bir yerlerden aday gösterilirse yine giderler hizmetlerinden ötürü sana teşekkür ederler vekil bey .................

Avatar
önemli mi 12 yıl önce

AKP ilçe teşkilatı olarak adliyemizin ilçemizde kapatılmasında göstermiş olduğunuz katkıdan dolayı kurucaşile sizi hiç bir zaman unutmayacak,yazıklar olsun sizlere