VALİ SEYFETTİN AZİZOĞLU’NA ZİYARET

11 Ocak 2015 Tarihinde yapılan kongreyle göreve başlayan İl Yönetim ve Disiplin Kurulları İl Başkanı Tuncay Maden ile birlikte, Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu ziyaret etti. Çeşm-i Cihan Toplantı Salonunda gerçekleşen kabulde konuşan Sayın Vali Seyfettin Azizoğlu, yeni göreve başlayan Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetim ve Disiplin Kurullarını tebrik ederek, Bartınımız ve Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni etti. Ziyarette, İl Başkanı Tuncay Maden ilimiz ve ülkemiz ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak, ilimizde gerçekleştirilmesi gereken projeler ile ilgili partimizin görüş ve önerilerini sundu. Yeni göreve başlayan Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetim Kurullarını kabullerinden dolayı Valimiz Sayın Seyfettin Azizoğlu’na teşekkür etmesinin ardından ziyaret sona erdi.

BELEDİYE BAŞKANI CEMAL AKIN’A ZİYARET

11 Ocak 2015 Tarihinde gerçekleşen kongremizde göreve başlayan Yönetim ve Disiplin Kurulu Üyelerimi, Başkan Tuncay Maden başkanlığında Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret etti.  Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Bartın ve Ülkemiz ile ilgili konularda görüş alışverişinde bulunuldu. Belediye Başkanı Sayın Cemal Akın, Başkanımız Tuncay Maden ve Yönetim Kurulu üyelerine görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diledi.  Akın yaptığı konuşmada, “MHP Teşkilatının geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongresinin memleketimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Siyaset halka hizmet için araçtır. Siyasi partiler ise halkın menfaatleri doğrultusunda politikalar belirleyip bunların hayata geçmesi için çabalayan kuruluşlardır. Belediye olarak kentimizde toplum yararına faaliyet gösteren tüm kuruluşlar ve sivil toplum örgütlerine olduğu gibi teşkilatınıza da belediyemizi ilgilendiren konular ve imkânlar ölçüsünde gerekli desteği vermeye hazır olduğumuzu bilmenizi istiyor çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

EMNİYET MÜDÜRÜ İSA AYDOĞDU'YA ZİYARET

MHP Bartın İl Başkanı Tuncay MADEN ve beraberindeki MHP Bartın İl Teşkilatı üyeleri, İl Emniyet Müdürü İsa AYDOĞDU’ yu makamında ziyaret etti. Makam odasında gerçekleşen ziyaret karşılıklı sohbet ve görüş alışverişi şeklinde sürdü. MHP Bartın İl Başkanı Tuncay MADEN ve beraberindeki MHP Bartın İl Teşkilatı üyeleri, İl Emniyet Müdürü İsa AYDOĞDU’ ya yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.  İl Emniyet Müdürü İsa AYDOĞDU da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkürlerini iletti.
Editör: TE Bilişim