Öne Çıkanlar BAKKA Filiz Fırat UEFA Kurucaşile Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı

Mekeç:

Seçimlerde kazanan partinin Saadet Partisi olacağını anlatan Mekeç, “12 Haziran Milletvekili seçimlerinin şimdiden Türkiye’mize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Bu seçimler inşallah hak merkez bir dünyanın kurulması için atılan ilk adım olacak. Tabi biz Saadet Partisi olarak bilindiği üzere hakkı ve hukuku üstün tutan bir zihniyetin temsilcileriyiz. Bundan dolayı da Bartın’da aylardır yürütülen adaylık istişarelerimizin sonucunda genel merkezimize 4 tane çok değerli arkadaşımızın ismi bildirilmiş ve bu isimler çerçevesinde 2 isim öne çıkmıştır. Bu isimlerde dün akşam İl Başkanımızın telefon görüşmesi sonucunda kesinleşmiştir. Bu isimlerden birinci sıra milletvekili adayı bendeniz Mücahit Mekeç, ikinci sıra milletvekili adayımız ise Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Sayın Ömer Keleş olmuştur. Şimdiden Bartın’ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz” dedi.

TÜRKİYE’DE OLUŞAN HÜKÜMET MODELİ SONUCUNDA BİR IRAK SAVAŞI OLDU

Mekeç, sözlerini şöyle sürdürdü: Bilindiği üzere aylardır Bartın kamuoyunda 2-0’lar, 1-1’ler gibi çeşitli rakamlar ortaya atılmış ve partiler çeşitli şekillerde kazanacaklarını söylüyor ama bizler 1-0 yapacağız demiyoruz. Bizler bu seçimlerin kazanan partisinin Saadet Partisi olacağını söylüyoruz. Çünkü biz 2002 seçimlerinde dedik ki, Türkiye’de tarihi bir seçim oluyor. Bu seçimde oylarınızı Saadet Partisine verin dedik. Türkiye’de oluşan hükümet modeli sonucunda bir Irak savaşı oldu, bunun üzerine, İsrail Gazze üzerindeki saldırılarını arttırdı ve biz yine 2007 seçimlerinde dedik ki, bu seçimler yine tarihi seçimlerdir, bu tarihi seçimde Saadet Partisi’ne oy verilmesi gerektiğini milletimize anlattık. 2007 yılından sonra da Ortadoğu’da yani Türkiye’nin yan komşularında Avrupa Birliği tarafından ciddi müdahaleler oldu. Bugün Mısır ayaklandı, Suriye’de iç karışıklıklar meydana geldi. Bugün Libya Avrupa Birliğinin bombardımanı altında kaldı.

BARTIN’DA HUZUR OLMUŞ NEYİ İFADE EDER?

Bunlar Büyük Ortadoğu çerçevesinde, büyük Ortadoğu’nun kurulması için yapılıyor. Büyük Ortadoğu’nun sınırları Türkiye toprakları ve diğer Ortadoğu topraklarını da içermektedir. Şimdi yine diyoruz ki, 2011 seçimleri tarihi seçimlerdir. Eğer bizler çevremizde mutluluk olmazsa, huzur olmazsa, saadet olmazsa memleketimizde de saadet ve huzur olmaz. Bir ülkenin sınırlarının güvenliği diğer ülkenin sınırlarının bittiği yerde başlar. Eğer bugün Suriye’de iç karışıklıklar varsa, bugün Irak, Amerika’nın sömürüsü altındaysa bizler ülkemizde hiçbir zaman mutluyuz, huzurluyuz diyemeyiz. Onun için bu seçimlerde yine Saadet Partisi olarak Bartın’da en güzel seçim faaliyetlerimizi sürdüreceğiz ve hiçbir zaman biz Bartın siyaseti yapmayacağız. Yani Bartın üzerinden Türkiye siyaseti yapmayacağız. Biz Türkiye üzerinden Bartın siyaseti yapacağız. Onun için eğer bugün Türkiye’de alım gücü yoksa, ekonomik dengeler halkın istediği şekilde gitmiyorsa, bu millet sürekli borçlandırılıyorsa, Bartın’da huzur olmuş neyi ifade eder?

1997’DEKİ REFAHYOL HÜKÜMETİNİ HATIRLASINLAR BU BİZE YETER

Türkiye’de alım gücü olursa, ekonomi düzgün işlerse o zaman Bartın’da da işler doğru olur. Onun için Bartın halkına seslenmek istiyorum. Boya posa bakmadan, endama, karizmaya bakmadan, cangıl cungul seçim çalışmalarına bakmaksızın, sadece 1997’deki Refahyol hükümetini hatırlasınlar bu bize yeter. 

S.Bostancı

Anahtar Kelimeler:
SPMücahit Mekeç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.