Öne Çıkanlar BAKKA Emine KOÇOĞLU Karabük Ulus Kurucaşile Zonguldak Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı

MHP Milletvekilleri'nden taziye ziyareti

Siirt'te düşen helikopterde bulunan 17 askerden biri olan ve şehit düşen Bartın'lı Jandarma Kıdemli Çavuş Erkan Yalçın’ın cenaze törenine katılmak üzere Bartın’a gelen MHP Milletvekilleri, Ulus‘ta düzenlenen törene katıldıktan sonra Başkan Akın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, milletvekilleri Necati Özensoy ve Ali Uzunırmak yaşanan olay sonrasında verilen şehitler dolayısıyla derin üzüntü duyduklarını dile getirerek Bartın’lı şehit Jandarma Kıdemli Çavuş Erkan Yalçın’ın ailesine yakınlarına ve tüm Bartın halkına baş sağlığı dileklerinde bulundular.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise yaptığı konuşmada “Millet olarak bir kez daha yüreğimiz yandı. Bu acı günümüzde, şehidimizi ebedi yolculuğuna uğurlarken bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Hepimiz derin üzüntü içerisindeyiz. Şehitlerimize bir kez daha Allah‘tan rahmet diliyorum. Başta aileleri olmak üzere tüm halkımızın başı sağolsun” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.