Öne Çıkanlar BAKKA Filiz Fırat Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA

MHP'den Kınama ve Başsağlığı

MHP Bartın İl Başkanı Ercüment ÖZÇELİK, DTK'nın Diyarbakır'da "demokratik özerklik" ilan etmesi ve 13 askerin şehit edilmesini Hala terörle müzakerede ısrar edenlerin, hala bu meselenin İmralı ile çözüleceğini düşünenlerin bu mesajı iyi okuması lazım. Demokratik özerklik denilen şey başına ne kadar demokrasiyi koyarsanız koyun bu Türkiye'nin bölünme projesidir" şeklinde değerlendirdi. MHP Bartın İl Başkanı Ercüment ÖZÇELİK, Demokratik Toplum Kongresi'nin dün Diyarbakır'da "demokratik özerklik" ilan etmesini ve 13 askerin şehit edilmesini değerlendirdi. ÖZÇELİK, 13 askere Allah'tan rahmet dilerken hem aileleri hem de Türk milletine başsağlığı diledi.

-"BU MESELENİN İMRALI İLE ÇÖZÜLECEĞİNE İNANANLAR MESAJI İYİ OKUMALI"-

DTK'nın adına "demokratik özerklik' denilen ancak Türkiye'yi "bölme' projesi olan bu projesini dün itibariyle açıklayarak hayata geçireceği mesajını verdiğini söyleyen ÖZÇELİK, "Ne acı tesadüf ki aynı saatlerde 13 askerimiz şehit oldu. Şu mesajı vermeye çalıştılar; "Evet buyurun 13 askerinizi şehit ettik. Demokratik özerkliğimizi ilan ettik. Eğer bunu kabul etmezseniz şehitlerin sayısı artar'. Hala terörle müzakerede ısrar edenlerin bu mesajı iyi okuması, hala bu meselenin İmralı ile çözüleceğine inananların bu mesajı iyi okuması lazım" diye konuştu.

-"DEMOKRATİK ÖZERKLİK TÜRKİYE'Yİ BÖLME PROJESİDİR"-

"Demokratik özerklik" denilen projenin başına "demokrasi' kelimesi konulsa da Türkiye'yi bölme projesi olduğunu ifade eden ÖZÇELİK şöyle konuştu: "Bu proje, bir coğrafyasının Türkiye'nin kontrolünden çıkması başka güçler tarafından yönetilmesi demektir. Ama maalesef AKP yerel yönetimleri güçlendirme projesiyle buna benzer bir projeyi anayasa değişikliği ile gündeme getirmeye çalışmaktadır. Türkiye'nin güçlü bir devlet olduğunu kimsenin unutmaması lazım.Türk milletinin sabrı ile kimse oynamamalıdır." Bu vesile ile Rabbimize sığınmanın, barışın, kardeşliğin, günahlardan arınmanın, sevgi ve saygı ile kucaklaşmanın idrak edildiği kutsal bir günde… Ramazanın habercisi Beraat Kandilini idrak ettiğimiz bu günlerde… Böylesi alçakça saldırıların, gaflet ve ihanetlerin son bulmasını, yüce milletimizin mutlu ve güçlü bir geleceği için Yüce Rabbimize dualar edelim.  Bu vesile ile bütün Bartınlı hemşerilerimizin, Türk İslam Aleminin Beraat Kandillerini kutluyorum.

Sezai BİLGİN'den kınama

MHP Bartın Milletvekili Adayı Sezai BİLGİN Diyarbakır Silvan kırsalında hain saldırı sonucunda şehit düşen 13 askerimiz için kınama mesajı yayınladı. BİLGİN mesajının sonunda bütün hemşerilerimizin  Berat Kandilini de kutladı.

MHP Bartın Milletvekili adayı Sezai BİLGİN mesajında şu görüşlere yer verdi ;
 “Diyarbakır’ın Silvan ilçesi kırsalında PKK terör örgütünün alçakça kurduğu pusu sonucunda 13 askerimiz şehit olup, 7 askerimiz ise yaralanması bütün milletimiz gibi  yüreklerimizi dağlamış, bizleri büyük üzüntüye sevk etmiştir.  Bütün Türk Milletinin, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başı sağ olsun… Şehitlerimizin ruhları şaad olsun… Yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.  Ne yazık ki ülkemiz, terör saldırılarının tırmandığı, bölücü örgüt ile mücadele değil, müzakere siyasetinin yapıldığı, bölücülük namına söylenmedik söz ve davranışın kalmadığı,   gündüz gözü ile yol kontrollerinin yapılıp asker ve işçilerimizin kaçırıldığı bir ülke haline gelmiştir. Milletimiz çeşitli siyaset ve hukuki konularla oyalanmakta,   ülke gündemi ve gerçekleri gözden kaçırılmaktadır. Siyaset kör döğüşüne çevrilmiştir. Hükümet açılım adı altında milli devleti tahrip eden hedefler ve siyaset gütmekte, İmralı’daki cani ile pazarlıklar yürütülmektedir. Türkiye her geçen gün felaketin içine sürüklenmektedir. Türk Milleti bütün bunların farkındadır. Bu millet, gaflet içinde olanı da ihanet içinde olanı da, tanımaktadır ve affetmeyecektir. Rabbimize sığınmanın, barışın, kardeşliğin, günahlardan arınmanın, sevgi ve saygı ile kucaklaşmanın idrak edildiği kutsal bir günde… Ramazanın habercisi Beraat Kandilini idrak ettiğimiz bu günlerde… Böylesi alçakça saldırıların, gaflet ve ihanetlerin son bulmasını, yüce milletimizin mutlu ve güçlü bir geleceği için Yüce Rabbimize dualar edelim.  Bu vesile ile bütün Bartınlı hemşerilerimizin, Türk İslam Aleminin Beraat Kandillerini kutluyorum. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
N.K... 13 yıl önce

Öcalanı zamanında elinizde imkan varken idam etseydiniz,Bugün imralı diye bir derdimiz olmazdı.ben sizin yerinize olsam imralıdan bahsetmeye utanırdım.

Avatar
Aslan Bey 13 yıl önce

Senin gibilere artık gülesim bile gelmiyor. 58.59 ve 60 hükümetler enkaz bıraktı bu hükümette yeni kuruldu.sende haklısın..

Avatar
nn.kk. 13 yıl önce

n.k. kardeşim hangi ülkede yaşyıyorsun 9 yıldır bu yapı iktidar. türban duruyor, yök duruyor.....

Avatar
hilmi ak 13 yıl önce

pkk sorunu olmasa bdp ve mhp nereden nemanalanacak ikinixde kandan besleniyorsunuz utanın be apo sizin zamanınızda yakalandı assaydınız şimdi utanmadan konuşuyorsunuz

Avatar
muhammet 13 yıl önce

apoyu idamdan kurataran oylamaya bak kardeşim